Tomb Raider Salvation 1. Prológus

A következő napokban, egy 5 kalandból, nyolc pályából álló remekművet teszünk fel, annak végigjátszását. Remekül megfigyelhető a pályakészítő fejlődése a két év alatt, azsalvation1thumb első, és utolsó kaland megjelenése között. Az első 2014 július 31.-én jelent meg.

A pályát készítette: Gabriel Gomes (Gabriel Croft/Brazilian Croft) 

A végigjátszást ITT megnézhetitek.

 

Történet:

Öt titokzatos, kultikus tárgyról, öt artifactról értesült Lara, amelyeket elrejtettek az egész világon. Mivel gonosz célokra akarják felhasználni, így versenyt kell futni az idővel, hogy előttük megszerezze őket, és biztonságba helyezze. Ha nem sikerülne, mindent elpusztítanának ezekkel, meg kell hát menteni ismét a világot. :) Lara belevágna a kalandba, elutazik Thaiföldre, egy part közeli kis szigetre, ahol elrejtették az első artifactot. Ám de nincs meg a kapukulcsa, így nem tud kimenni a Croft birtokról.

Vélemény:

Jó kis bemelegítő ez a Croft Manor-os pálya a következők előtt. A kapu kulcsát kell megkeresni, de ezért fel kell forgatni az egész kastélyt. Ellenség csupán egy van a pályán, így medipackot sem kell használni. Három secretet is begyűjthetünk a kaland során. Aki szereti a Home pályákat, vágjon bele. :)

Twitter response: "Could not authenticate you."