Frissítettük a Rise of the Tomb Raider magyarítását!

lara_ps4pro.jpg

A Rise of the Tomb Raiderhez nemrég kijött tizenegyedik javítás nem volt kompatibilis a magyarításunkkal, amit többen is jeleztetek. Most viszont TBlintnak köszönhetően elkészült az 1.01-es frissített változat, ami már hozzáigazításra került az újonnan megjelent 1.0.767.2-es verziószámú patch-hez.

[V1.01 LETÖLTÉSE]

A sikeres telepítéshez az alábbiak szerint járj el:

Ha letöltötted az új patchet (az indítóképernyőn le tudod ellenőrizni), a Rise of the Tomb Raider főkönyvtárában lévő "RotTR_hun_uninstall.exe" fájl segítségével töröld le a régi verziót, majd a Steam kliensen keresztül a könyvtárban a Rise of the Tomb Raiderre egy jobb klikkel kattintva nyisd meg a Tulajdonságok panelt, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a Játékfájlok épségének ellenőrzésével validáld a játékot. Pár percig el fog tartani, de elengedhetetlen, mert ha például sérült vagy hiányzó fájlt talál a Steam, akkor automatikusan újra letölti azt. Innentől kezdve csak annyi a maradék dolgotok, hogy letöltitek a frissített magyarítást, és a telepítőjében leírtak szerint installáljátok.

Akik viszont Steamen visszaálltak a korábbi 753.2-es buildre, azok szintén a fentiek szerint töröljék le a magyarítást, majd lépjenek ki a Béta programból (Beállítások - Béta fül és a legördülő menüben válasszák ki a "None" opciót). Ezután várjátok meg, míg a játék automatikusan frissül, és érdemes ilyenkor is a validálást lefuttatni. Majd pedig nem maradt más hátra, mint a frissített 1.01-es magyarítást felrakni, és újfent magyarul folytathatjátok Lara kalandját. :)

Twitter response: "Could not authenticate you."