Új DLC jöhet a Rise-hoz?

Az eddigi hivatalos bejelentések szerint a kedden megjelent Cold Darkness Awakened DLC volt az utolsó nagyobb megvásárolható kiegészítőcsomag a Rise of the Tomb Raiderhez, azonban a napokban napvilágra került egy új történetalapú korai DLC terv, melynek cselekménye a Croft Manor körül játszódna. A legutóbbi, hatodik frissítéssel került bele véletlenül a játék könyvtárába, amit egy rajongó hamar észre is vett.

Érdekességképpen, a videó felfedezésének dátuma épp április 1. környékére esett, ezért sokan megkérdőjelezték a hír hitelességét, de hivatalosan is megerősítették, hogy nem tréfáról van szó.

rise_croftmanor.jpg

A videóban megtekinthető jelenet arról szól, hogy Lara egyik rokona nyomást gyakorol rá, és kéri, hogy engedje át neki a Croft birtokot. Mivel Lara apja nem hagyott végrendeletet, így bizonyítania kell, hogy övé a birtok, ha meg akarja tartani azt. A Crystal Dynamics (különös tekintettel a 20. évfordulóra) a rajongók kérésére igyekszik kedveskedni ezzel, hiszen mindig is nagy volt az érdeklődés a történet alapú DLC-k iránt.

Twitter response: "Could not authenticate you."