Így ünnepeltük a Rise of the Tomb Raider PC-s megjelenését

Január 29-én a GameStar által szervezett GameNight-on egy újonnan megnyílt esport bárban, a Barcraft 2-ben debütált a Rise Of The Tomb Raider PC-s verziója. Az esemény szinte telt házas volt, ahol a régi és legújabb Tomb Raider játékok voltak a középpontban. A Gigabyte jóvoltából a Rise-t két professzionális gamer gépen lehetett kipróbálni, azonban akiket érdekeltek a régebbi részek is, ők sem csalódtak, ugyanis a majd 20 éve megjelent legelső Tomb Raiderrel szintén lehetett játszani, egy Dreamcaston pedig a Tomb Raider Chronicles-t is ki lehetett próbálni. gamenight.jpg

A vetélkedő előtt kiállított nyeremények hatására mindenki felcsigázva várta az izgalmas kvízjátékot, mely során rengeteg ínyencséget lehetett nyerni, köztük két Survival Kitet tele mindenféle Tomb Raideres földi jóval, TR-es témájú képregényeket, kulacsot, vízhatlan erszényt, poharat, néhány szerencsés hazavihetett egy-egy limitált kiadású Rise of the Tomb Raider litográfiát, egy Lara Croft and the Temple of Osiris letöltőkódot PC-re, egy Rise of the Tomb Raider letöltőkódot Xbox One-ra, egyet pedig PC-re.

Aki két helyes választ adott, máris boldog tulajdonosa lehetett a fenti ritkaságok egyikének. Továbbá egy ügyességi pontszerzőversenyen is lehetett indulni, a rajongók a Rise of the Tomb Raider Score Attack játékmódjában mérhették össze a tudásukat, melynek győztese szintén a boldog nyertesek táborát gyarapíthatta. A nyereményjáték szüneteiben a Rise Of The Tomb Raider elképesztő látványvilágát és játékmenetét csodálhattuk meg.

A GameStar magazin szervezésével, oldalunk közreműködésével, és a Crystal Dynamics támogatásának köszönhetően boldog nyertesekkel és új Tomb Raider rajongókkal zárult az este. Ezúton is szívből gratulálunk a nyerteseknek, és szeretnénk megköszönni, hogy ennyien eljöttetek!

Képek: GameStar, BarCraft 2

Twitter response: "Could not authenticate you."