Hivatalos: január végén startol a Rise PC-n

PC játékosok figyelem! Végre egy kis megkönnyebbülés, immáron hivatalosan is megerősítették, hogy január 28-án érkezik a Rise of the Tomb Raider Windows 10-re és Steamre. A port a Nixxes és a Crystal Dynamics együttműködésével készült, és a Windows 10 támogatás mellett akár 4K-s felbontásban is megcsodálhatjuk Szíria és Szibéria csodálatos tájait. Az alapváltozat már megrendelhető 50 euróért, a Season Pass-t is tartalmazó Deluxe Edition pedig 78 eurós áron érhető el. Ezen felül a PC-s változathoz is lesz gyűjtői kiadás, mely a digitális Deluxe Editiont foglalja magában, emellett pedig egy kb. 30,5 centiméteres Lara figura, Lara naplója, jáde nyaklánca és fémdoboz is jár hozzá. A gyűjtői változat kapható a Square Enix áruházban 150 dollárért.

FRISS: Kis pontosítás, a január 28 a digitális megjelenést takarja, a dobozos változat január 29-én lesz elérhető. Illetve azok a DLC-k, melyek már Xbox-on megjelentek, PC-n is elérhetők lesznek a Season Pass által.

A hivatalos minimum rendszerigény pedig a következő:

Operációs rendszer: Windows 7 64bit
Processzor: Intel Core i3-2100 vagy ennek AMD-s megfelelője
Videokártya: NVIDIA GTX 650 2GB vagy AMD HD 7770 2GB
RAM: 6 GB
Merevlemez: 25 GB szabad hely
DirectX: DirectX 11

Képek a PC-s változatból:

rottr_pc_jan28.png

thumb_rottr_pc_01.jpg thumb_rottr_pc_02.jpg thumb_rottr_pc_03.jpg thumb_rottr_pc_04.jpg thumb_rottr_pc_05.jpg thumb_rottr_pc_06.jpg

Twitter response: "Could not authenticate you."