Endurance Mode, avagy Lara igazi túlélős kalandja

Mától elérhető az "Endurance Mode" DLC, ami Lara rendkívüli harcát mutatja be a vadon ellen. A játékmód új kihívások elé állítja hősnőnket, akinek mindent meg kell tennie a túlélése érdekében, ugyanis ember és állat egyaránt veszélyt jelent rá, nem beszélve a fagyos hidegről és jeges szélről, ami Szibéria vad tájain söpör végig...

Gyűjts minél több alapanyagot, vadássz, hogy elkerüld az éhhalált, és minél előbb találj menedéket a dermesztő fagy elől. Kutass fel minél több kriptát, melyek veszélyes csapdákat rejtenek magukban, és óvakodj az erdőben barangoló vadállatoktól és Trinity katonáktól. Minden egyes kört különböző kártyákkal tehetsz érdekesebbé, saját magad állíthatod össze, milyen előnyökkel vértezed fel Larát, és milyen kihívásokkal nézel szembe. (A kártyákról, kreditekről bővebben itt olvashatsz.) Vajon mennyi ideig vagy képes életben maradni ilyen zord körülmények között?

A DLC a Season Pass részét képezi, így csak akkor kell külön megvásárolni, ha nem rendelkezel szezonbérlettel. Megvásárolható az Xbox áruházában 1,990 Forintért.

rottr_endurance_mode.jpg

Továbbá ingyenesen elérhető két közösség által feloldott öltözet is, a Blue Henley és a Whiteout Jacket, látogass meg egy tábortüzet a kipróbálásukhoz!

Twitter response: "Could not authenticate you."