Nyert a Lara Croft GO! + Baba Yaga előzetes

Örvendetes hírrel számolhatunk be, a tegnap megrendezésre került Game Awardson a Square Enix Montreál által fejlesztett Lara Croft GO nyerte el a díjat a "Legjobb Mobiljáték" kategóriában. Minden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy méltán megérdemelte a nagyrészt néhol igen izzasztó fejtörők, az egyedi hangulatú zenéje és a misztikus hangulatának köszönhetően.

Másik figyelemreméltó hír a néhány nappal korábban bejelentett Baba Yaga: Temple of the Witch DLC-ről végre lehullt a lepel, és a fejlesztők felfedtek nekünk belőle egy rövid, ám nagyon hatásos trailert:

A történet egy szláv mítoszon alapszik, helyszíne pedig a Rémes Völgy lesz, ami Szibéria eldugott fenyveseiben rejtőzik. Lara egy eltűnt ember nyomában jár, azonban ami a völgyben vár rá, az egy szörnyű rémálom lesz tele sok-sok hallucinációval. A kalandot egy ősi és mítikus gonosszal való leszámolás tetőzi be. A fejlesztők elmondása alapján a kiegészítő több órás hosszal rendelkezik majd, kapunk egy új sírt, amiben számos nehéz feladvánnyal kell megmérkőznünk, ezen felül belekerül egy új íj és öltözet is, továbbá új ellenfelekre is számíthatunk. A DLC 2016 januárjában fog megjelenni XBOX ONE-ra és XBOX 360-ra.

Twitter response: "Could not authenticate you."