Rise of the Tomb Raider Xbox One csomagok

xbox_1.png

Rise of the Tomb Raider Xbox One csomagot azok figyelmébe ajánljuk, akik mostanában terveznek Xbox One konzolt beszerezni. Ezen konzolcsomag beszerzése esetén a következő tartalmakhoz juthatsz hozzá:

  • Xbox One konzol 1 TB-os merevlemezzel, vezeték nélküli kontrollerrel
  • HDMI kábel, tápegység
  • Rise of the Tomb Raider
  • Tomb Raider: Definitive Edition
  • "Tactical Survival Kit" csomag is jár hozzá, ami többek között egy új, fekete öltözetet és fegyvert tartalmaz. Részletek az Xbox oldalán.

Emellett különböző játékcsomagok is megrendelhetők a sima alapjátékon kívül - egy előrendelői változat, és a Deluxe Edition.

Rise of the Tomb Raider Előrendelői Változat

Xbox One-ra történő előrendelés esetén a játékhoz bónusz Remnant Resistance Pack jár, ami állatbőrből és ősi bizánci páncélzatból álló öltözetet tartalmaz, és lehetővé teszi, hogy Lara nyersanyagok felhasználása nélkül kötözhesse be a sebeit. A DLC-hez még egy Desert Eagle fegyvermódosítást, illetve egy ritka fóliás kártyát kapunk, ami extra védelmet ad Larának a lövedékekkel szemben.

Ár: 17 990 Ft
Részletek és rendelés
itt.

Rise of the Tomb Raider Deluxe Edition

Szintén Xbox One-ra előrendelhető a Deluxe Edition, mely tartalmazza a teljes játékot és a Season Pass-t. Előrendelés esetén Remnant Resistance Pack is jár hozzá.

Ár: 27 990 Ft
Részletek és rendelés
itt.

xbox2.jpg

A Remnant Resistance Pack öltözete - "Remnant Outfit"

Twitter response: "Could not authenticate you."