Új hírek a Tomb Raider filmről

trfilm_hirek.jpgVégre megérkezett a jó idő, nem fúj a szél, nem esik az eső, és ahogy a napsütés beragyogja életünket, úgy jutunk egyre közelebb az új Tomb Raider film megjelenési dátumához, mely még mindig 2018. március 16. Eddig ugyan semmilyen trailert nem láthattunk a filmből, de folyamatosan csurranak-cseppenek a kisebb-nagyobb információmorzsák felénk. Elsőként azzal az örvendetes hírrel számolhatunk be Nektek, hogy a film fő forgatása lezárult, ami már csak azért is jó hír, mert nem történt csúszás általa, így valószínűleg a fent említett tervezett megjelenési dátum sem fog változni. A rendező, Roar Uthaug is kiemelte ezt a fontos pillanatot, és Instagramjára feltöltötte a szívhezszóló búcsúbeszédét. Megtekinteni itt tudjátok.

Innentől tehát az utóforgatás veszi kezdetét. Ennek is az egyik legsarkallatosabb pontja a zene, amely igen nagy mértékben hozzá tud adni a kész produktumhoz - vagy éppen le tudja rombolni azt. El tudjátok képzelni például a Csillagok Háborúját a méltán híres főtémája nélkül, vagy a szintén kiváló Volt egyszer egy vadnyugatot a klasszikusá vált harmónika szólója nélkül? Éppen ma jelentették be a film zeneszerzőjét, aki nem más lett, mint Junkie XL. Talán nem cseng annyira ismerősen még a neve, de ez ne rémisszen meg senkit sem, ugyanis sok éve benne van már a szakmában. Aktívabban körülbelül két éve kezdett komolyabban foglalkoztatva lenni, és eddig olyan filmek alá komponált, mint például a Mad Max - A harag útja, Fekete mise, vagy a Holtpont. De mesterével, Hans Zimmerrel (akit talán nem kell senkinek sem bemutatni), együtt dolgoztak a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmben, így elmondható, hogy van már tapasztalata a nagyobb látványfilmek terén is. Idén két szerzeményét is hallhatjuk majd, előszőr a nyáron debütáló A setét torony című filmben, majd év végén az Igazság Ligája c. filmben, melynek zeneszerzői posztját a legendás Danny Elfman vette át tőle.

Fény derült egy újabb szereplőre is, Antonio Aakeelra, akihez gyengéd szálak fogják fűzni Larát. A képet itt tudjátok megtekinteni.

És hogy jól záruljon ez a hír, ezen a linken megtekinthettek néhány forgatási képet Aliciáról, melyeket Londonban készítettek. Ehhez pedig ide szíveskedjetek fáradni.

Ha pedig eddig lemaradtatok volna valamiről, akkor szívesen ajánljuk figyelmetekbe a filmes aloldalunkat, ahol az összes eddig megjelent hírt elolvashatjátok.

Twitter response: "Could not authenticate you."