Új információk a készülő Tomb Raider filmről

tr_movie.jpg Az utóbbi hetekben napvilágot látott néhány kisebb információ a következő TR filmről. Nagyon sokan várják már, ami nem is csoda, hiszen a legutóbbi rész (Lara Croft: Az Élet Bölcsője) moziba kerülése óta tizenhárom év telt el, így érthető a nagy várakozás. Felröppent egy pletyka, miszerint a Warner Bros és az MGM 2017-ben szeretné kiadni a filmet. Érdekesség, hogy a gyártó nemrégiben beregisztrálta a www.thetombraidermove.com-os címet, ami adja is a kérdést, hogy vajon ez lesz az új film címe is? E tekintetben még nem tudunk többet, de azért (elvileg) már nem kell újabb tizenhárom évet várni rá.

A rendező, Roar Uthaug, aki mindig is szerette az erős női karaktereket, elmondta, hogy mindenféleképpen azt szeretnék elérni, ha a nézők könnyen ki tudnák alakítani a kapcsolatukat Larával és át tudják érezni azokat a nehézségeket, amiken kedvenc hősnőnk fog keresztülmenni. Márpedig előreláthatólag abban nem lesz hiány, hiszen az sem titok immár, hogy a leendő film az új rebootban lefektetett alapokat fogja követni. A rendező azt is elárulta, hogy mivel az egyik kedvenc filmje az Indiana Jones és az Elveszett Frigyláda Fosztogatói, ezért ez egy igazi álommunka lesz számára. Tagadhatatlan, hogy a két sorozatnak sok megegyező zsánerjegye van, elvégre a műfaj is hasonló.

Ám vajon ki játszhatja majd el Lara Croft legendás karakterét? Ezt még nem lehet tudni, a stúdiók ezidáig semmilyen hivatalos megerősítést nem adtak, azonban néhány hete elkezdtek találgatni, miszerint a legújabb Star Wars film, az Ébredő Erőben Rey karakterét játszó színésznő, Daisy Ridley lehet a szerencsés. Izgatottan várjuk a fejleményeket...

Forrás: yahoo.com

Twitter response: "Could not authenticate you."