A TOMB RAIDER A LARA CROFT LEGENDÁJA OKTÓBERBEN DEBÜTÁL

laracroftlegendA Tomb Raider The Legend of Lara Croft kizárólag a Netflixen debütál 2024. október 10-én - jelentette be a streaming óriás. A Tomb Raider című anime vadonatúj trailerét is közzétették, amely a brit régésznőt, Lara Croftot mutatja be, amint a Shadow of the Tomb Raider befejezése után folytatja kalandjait.

 

"A Tomb Raider The Legend of Lara Croft a nagy sikerű Tomb Raider Survivor-trilógia (Tomb Raider; Rise of the Tomb Raider; Shadow of the Tomb Raider) eseményei után veszi fel a fonalat, és a világjáró hősnő következő fejezetét fogja feltérképezni az ikonikus kalandor szerepében. Több mint 25 évvel első megjelenése után Lara Croft (Hayley Atwell hangján) továbbra is ősi rejtélyeket kutat és elveszett igazságokat fedez fel lélegzetelállító és veszélyes helyeken - írja a Netflix.

"A Survivor-sorozat eseményeit követően Lara Croft elhagyta barátait, hogy egyre veszélyesebb egyéni kalandokba vágjon bele. De haza kell térnie, amikor egy veszélyes és hatalmas kínai ereklyét lop el Croft Manorból egy tolvaj, akivel hátborzongató személyes kapcsolat áll fenn. Merész hajszája a világ körül és az elfeledett sírok mélyére kalandozik, ahol kénytelen lesz szembenézni valódi énjével, és eldönteni, milyen hős akar lenni."

Forrás: 

Twitter response: "Could not authenticate you."