Óriási Tomb Raider akciók Steamen

steamsummersale.jpg

A közelgő "Black Friday", azaz "Fekete Péntek" alkalmából egy nagyot sikerült lépnie a Square Enix-nek, és olyan akciókban részesítette az összes Tomb Raideres játékot, amelyre eddig még nem volt példa. Úgyhogy ha eddig kimaradt volna néhány kedvenc rész Lara kalandjaiból, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy milyenek voltak a régebbi játékok, akkor gyorsan kapjatok az alkalmon, mert az akció néhány nap múlva, azaz november 28-án 19:00-kor lejár. És idén is megrendezésre kerül a Steam Awards, úgyhogy ha van kedvetek, akkor szavazhattok akár több játékra is a különböző kategóriákban.

Rise of the Tomb Raider

Mind az alapjáték, mind a Season Pass -67%-ot kapott, így az előbbi ára alig 16,5 Euró, míg az utóbbi 9,23 Euróba kerül. Külön jó hír, hogy azokra is gondoltak, akiknek csak bizonyos DLC-k hiányoznak, mert az összes letölthető tartalom szintén -67%-ot kapott, így a kisebb kiegészítők még 1 Euróba sem kerülnek, és a nagyobbak sem többek, mint 3,3 Euró.

Tomb Raider 2013

Az alapjáték -80%-ot kapott, így 4 Euróért már kezdhetitek is a nagy kalandot, de a "GOTY" azaz "Év Játéka" kiadás sem kóstál többet, mint 4,5 Euró, mivel -85%-os áldásban részesült. Természetesen itt is gondoltak azokra, akiknek nem kellene az összes DLC, ők kedvükre válogathatnak a -38% és a -75%-os árazások között, ezért nekük sem kell mélyen a pénztárcájukba nyúlni, hiszen egyik kiegészítőért sem kell 1 Eurónál többet fizetniük, de ha mindet szeretnék megvásárolni, akkor sem lesz drága a maga 14 Eurójával. Mint mindig, úgy most is megemlítjük a The Final Hours című digitális jóságot, mely egy igazán remek olvasmány és betekintő a játékba. Főleg hogy a maga -50%-ával 1 Eurót sem kell érte fizetni.

Tomb Raider 1 - Tomb Raider: Underworld

Az Anniversary és az Underworld -85%-ot kaptak, így 1,34 Euróért már bele is vethetitek magatokat, míg az összes annál korábbi rész -86%-ban részesült, és egységesen 0,97 Euró az áruk.

Lara Croft franchise

A Guardian of Light -85%-al 1,5 Euróba, a hozzá tartozó DLC-k pedig 0,5 Euróba kerülnek (-83%). A Temple of Osiris, a Season Pass hozzá és a 4 pakkos változat (4 alapjáték egyben) egyaránt -85%-ot kapott, áruk pedig - a fenti sorrend szerint - 3, 4,34 és 9 Euró. Itt is megkapták a magukékt a DLC-k, mert mindegyik -75%-ot, vagy -85%-ot kapott, ezáltal mindegyik 1 Eurónál jóval kevesebbe kerül. Nem maradt ki a Lara Croft GO sem, nagy örömünkre -75%-ot kapott, az ára pedig 2,5 Eurót dukál.

Tomb Raider franchise

Ha pedig valaki a nagy vadra hajtana, és az egész eddigeket szőröstől-bőröstől megvenné (egyedül csak a Final Hours hiányzik belőle, de az is könnyen és olcsón pótolható), akkor itt a kínálkozó alkalom, hiszen a Tomb Raider Collection -83%-os akciójával 46,97 Euróba kerül - még így is kevesebb mint egy teljes árú mai játék.

Mindenkinek jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk ezúttal is! :)

Twitter response: "Could not authenticate you."