Gigantikus Tomb Raider leárazások Steamen

steamsummersale.jpg

Ismét könnyes búcsúval temethetjük a pénztárcánkat, ugyanis a mai napon este 7 órától elindult a Steam nagy Nyári Vásár akciója, amely nem kerülte el a Tomb Raider és a Lara Croft játékokat sem. Bőven van miből szemezgetni, mellesleg a Rise of the Tomb Raider is meglepően jó árban van ahhoz képest, hogy a viszonylag még friss játékok körébe tartozik. Nézzük, miből válogathatunk:

► Rise of the Tomb Raider

Az alapjáték -35%-os kedvezményt kapott, külön a DLC-k nincsenek leárazva, azonban ha egyben szeretnétek játszani egy kis horroros-túlélős kalandot, pluszba még a Vasorrú Bábával is összeakaszkodnátok, akkor érdemes megvenni a Digital Deluxe Editiont, ami az alapjátékot és a Season Pass-t tartalmazza, és szintén -35%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Mindenképpen érdemes még megemlíteni az Ultimate Action Duo Packet is, mely a Rise alapjátékát és a Just Cause 3-at tartalmazza, és a -63%-os akció miatt nagyon baráti 18,74 Eurós áron vásárolható meg.

► Tomb Raider 2013

Az alapjáték -75%-os akcióban részesült, ezért a csekély 5 Eurós ár nem sok érte. Illetve -50%-ot kaptak bizonyos Multiplayeres mapok is, érdemes lehet azokat is beszerezni a jobb többjátékos élményért cserébe.

► Tomb Raider 1 - Tomb Raider Underworld

A TR1-től kezdve egészen a TR Underworld-ig bezárólag mindegyik rész -75%-os leárazást kapott.

► Lara Croft franchise

A Lara Croft széria sem maradt ki természetesen, a Guardian of Light alapjátéka -75%, míg a hozzá tartozó DLC-k -50%-os akcióban részesültek. A Temple of Osiris alapjátéka szintén -75%-ot kapott, a hozzá tartozó DLC-k viszont nincsenek leárazva, ellenben az alapjáték + Season Pass-os változat szintén -75%-ot kapott, így a 7,24 Eurós ár egyáltalán nem mondható drágának érte. Ha pedig három másik barátoddal szeretnétek játszani az Osirist, akkor érdemes lehet a Temple of Osiris 4 Packban gondolkozni, mely hasonlóan az előzőekhez, -75%-os kedvezményt kapott, ezért a 15 Euróért pedig 4 darab Osiris boldog birtokosai lehettek. Ne feledjétek, minél többen játsszátok a Temple of Osirist, annál bonyolultabbak lesznek a kihívások és annál több lesz a szórakozás benne! :)

► Tomb Raider Collection

A végére pedig még mindig maradt egy nagy durranás: potom 20 Eurós árért cserébe a tiétek lehet a Tomb Raider Collection, melynek tartalma nem kevés: Tomb Raider 2013 + az összes hozzá kapcsolódó DLC, Tomb Raider 1-Tomb Raider Underworld és a Lara Croft and the Guardion of Light + az összes hozzá tartozó DLC is vele jár.

Az akció július 4-én este 7 órakor zárul. A játékokkal kapcsolatos élményeiteket pedig írjátok meg a fórumunkra, vagy a Facebook oldalunkra, kíváncsian várjuk őket. :) Kalandra fel, mindenkinek kellemes kalandozást és jó játékot kívánunk!

Twitter response: "Could not authenticate you."