The Tomb Raider Trilogy (PS3)

  • Megjelenés dátuma: 2011.03.25.

Végigjátszások:

 

A Crystal Dynamics a Buzz Monkey társaságában visszatért a PlayStation 2-es Tomb Raider Legend-hez és Anniversary-hoz, hogy teljesen felújítsák a mai nap PlaySation 3 elvárásainak, HD minőségben, 1024x768-as textúrákkal (720p), és egyéb grafikai funkciókkal.


A játékokat "előhúzták a klozetből", s visszatértek a PS2-es fejlesztőcsomaghoz, majd újraírták a kódokat, hogy fussanak PS3-on is. A fő céljuk az a készítőknek az volt, hogy két olyan remek játékot, mint a TRL és TRA a PS3 tulajok is újrajátszhassák.


Mint a PS3 játékok, ez is Blu-ray lemezen pörög, így 25 GB hely állt rendelkezésre. Éppen hogy, de sikerült a játékokat 25 gigába belesűríteni, így aztán tényleg sokat várhatunk a HD minőségtől. (A PS2-es verziók egyébként 4 giga körül mozogtak.) Ha megnézitek a screenshotokat, láthatjátok a hatalmas különbségeket!


De nem csak a HD minőség az, amivel a Trilógia szolgál. Trófeatámogatás, exkluzív statikus téma, PlayStation Home avatarok, (Underworld Lara és thrall viking) Guardian of Light trailerek és kulisszák mögötti videók is járnak a játékok mellé.


Mivel a Tomb Raider Underworld már megjelent PS3-ra, ezért semmit nem változtattak rajta, ugyanaz a verzió, amit már 2008 óta a boltokban kapni.


Ami még fontos: se a Legend, se az Anniversary nem fog tartalmazni olyan extrát, amik a PS2-es verziókban ne lettek volna. És sajnos a TRU mellé DLC-ket sem kapunk, ugyanis azok egyszeri, X360-as exkluzívak voltak.

 


 

Borító:

Téma:

PlayStation Home avatarok:

Twitter response: "Could not authenticate you."