Lara Croft and the Temple of Osiris Végigjátszás - 11. pálya: Tomb of the Architect

Pálya elejei mentés:

Megszerezhető pontok:

  • Bronz: 26 000
  • Ezüst: 39 000
  • Arany: 65 000 (Chaingun)

Kihívások:

  • Ha 7 perc alatt befejezed a pályát: (Bronze Spirit Flail of Shen)
  • Ha begyűjtöd mind az 5 Vörös koponyát: (Restricted Copper Ring of Haste)
  • Ha a nyílcsapdákat megúszod sérülés nélkül: (Max Health Upgrade)
  • Ha felrobbantod az összes nyílcsapdát (24): (Max Ammo Upgrade)

Megszerezhető különlegességek:

  • Gyűrűk: Legendary Ring Found, Restricted Copper Ring of Haste
  • Amulettek: Bronze Spirit Flail of Shen
  • Fegyverek: High Powered Rifle
  • Egyebek: 2 Max Health Upgrade, 2 Max Ammo Upgrade


Menj le a lépcsőkön. Balra nem tudsz még továbbmenni, mert megfagysz. Menj hát jobbra, ugrálj át a most még álló fogaskerekeken, és lépj rá a túloldalt a súlykapcsolóra. Ne felejtsd el felrobbantani a nyílcsapdákat is persze. Most juss vissza, nyírd ki a fogadásodra érkezőket, és menj át a most már biztonságos átjárón. Menj el a jégágyú mellett, és lemenve a lépcsőn végezz a sok ellenséggel. Lesz közöttük önrobbantó is, no meg a szokásos csontik, múmiák. Ha végeztél, juss át a következő fogaskerekeken, de itt már jégágyú is van rajtuk. A másodikon vedd fel a Max Ammo Upgrade-t.

Ha sikerült átjutni, a robbanó golyó mögött egy fényes jelenik meg. Ilyenkor mindig vigyázz, mert a golyó a nyakadra hozza az ellenséget. Lődd szét Osiris botjával a gömböt, és persze a bogarakat is. Told rá a robbanósgolyót a súlykapcsolóra, persze a Staff-oddal kapcsold ki. Deszkaplatformok emelkedtek fel a forgó fogaskerekek között, így már átjutsz a túloldalra. Újabb fogaskerékre kell ráugranod. Még onnan lődd szét a szemközti fényes golyót, és persze az ellened jövőket is. Átjutva menj le a lépcsőn, robbantsd fel a nyílágyúkat, és ugorj rá az első, jégágyús fogaskerékre. Jól nézz körül, a kisebb kerekek egyikén megtalálod az 1. Vörös Koponyát.

Menj tovább, és elérsz egy fogaskerékre, amin egy szem van, egy kapcsoló. Lőj bele egyet, majd a két fényes gömböt akkor lődd, amikor egymást takarják. Ha sikerült, továbbmehetsz. A felemelhető oszlopon át feljutsz a magasba, és meg is szerezted a High Powered Rifle-t.

Továbbmenve két szemkapcsolót találsz, és két fogaskeréken egy-egy fényes gömböt. A kapcsolókkal tudod megállítani a fogaskerekeket. Úgy állítsd meg, hogy egymást takarják, vagyis egy lövéssel tudd szétlőni a gömböket. ha sikerült, továbbmehetsz, az újabb fogaskerekeken át. Azért vigyázz, a jeges padlólapokkal. Na most aztán amikor ráugrasz a következő fogaskerékre, előtted is, mögötted is egy-egy fényes gömb, és persze tüzes íjászok jelennek meg. Igyekezz először a gömböket szétlőni, majd a nyilasokat is persze. Addig nem tudsz továbbmenni a tüzes padlólapok miatt. Ha végeztél, akkor csáklyázd meg fent a karikát, mássz fel, és lődd szét ott is fényes gömböt. Most már továbbmehetsz. Most a fogaskerekeken, és mindenhol tüzek égnek. Most nem megfagyni fogsz, hanem megégni. :)

Ugrás a fogaskerékre, majd csáklyázd meg a falon a karikát, így jutsz át a kis hídra. Végezz a csontikkal, majd állj rá a súlykapcsolóra. Vedd elő a gránátvetőt, vagy a rakétavetőt, és lődd szét a nyílágyúkat. Látod már, oda kell eljutnod, és megszerezted a 2. Vörös Koponyát.

Ha eddig szétrobbantottad az összes nyílágyút, megkapod most a Max Ammo Upgrade-t.

A következő kis hídon először el kell jutnod a fogaskerekeken át a súlykapcsolós oszlopra. Ha ráléptél, irány vissza a kis hídra. Kialudt a tűz, továbbmehetsz. Most időre fog menni a következő feladat. Húzd ki a falból a kapcsolót, majd a forgó fogaskerekeken, a felemelkedett platformon át juss el a túloldalra. A csáklyáddal juss a felső szintre, végezz az ellenséggel, és ismét két törött fogaskeréken kell átjutnod, de most nem időre. Most egy falon kell felmásznod, de a futótűz akadályoz. Ráadásul a fal baloldalán megszerezheted a 3. Vörös Koponyát.

Ismét három törött fogaskeréken kell átjutni, majd egy kis harc következik, miután átugrottad a leszakadó lépcsőt. A fogaskerekeken juss át először balra tartva, és megszerezted a Max Health Upgrade-t.

Ha nem érdekel a pontszerzés, az oszlopokon megjelenő gnómokat akár békén is hagyhatod. Most jobbra tartva menj tovább, újabb harc következik a fogaskerekek után, a szemközti jobb sarokban viszont megtalálod a 4. Vörös Koponyát.

Most két fogaskerekeken kell átjutnod. Lőj bele a szemközti szemkapcsolóba, ami jobbra emel fel egy platformot. Juss át rajta, és lépj rá a súlykapcsolóra. Irány vissza a fogaskerékre, és ismét lőj bele a szemkapcsolóba. Most baloldalt emeltél fel egy deszkaplatformot. Ott is lépj rá a súlykapcsolóra, és persze megint irány vissza a fogaskerekekre. Jobbra a másodikról most beugorhatsz a kis fallal körülvett súlykapcsolóra. Kialudtak a tüzek, most már továbbmehetsz, és a jutalom sem marad el, egy zsák gyémántot kapsz. :)

Előtted megnyílik a kapu, ám mögötted megjelenik a dög Ammit. :) Igen, megint futás lesz ennek a találkozásnak a vége. Fuss hát, rohanj, nem kell feltétlenül leállnod a megjelenő gnómokkal harcolni. A második kis híd után jobbra tarts, rá kell lépned jobbra az oszlopon levő súlykapcsolóra. Utána is tarts jobbra, mert a második oszlopon felveheted a pálya utolsó, az 5. Vörös Koponyát.

Ezzel meg is van mind az öt, tehát megkaptad a Restricted Copper Ring of Haste-t.

Még pár fogaskerék, majd berohansz a fényes kapuba, és vége is ennek a hajszának, és megkapod Osiris fejét.

Még kutasd át a területet, vegyél fel mindet, az egyik ládában megtalálod a Legendary Ring Found-ot.

Ha sikerült megcsinálnod a pályát 7 perc alatt, tiéd a Bronze Spirit Flail of Shen.

Ha sérülés nélkül robbantottad fel a nyílcsapdákat, akkor tiéd a Max Health Upgrade.

Ha megvan minden, lépj rá a teleportra, és irány vissza Overworld-ba.

Megnézheted videón is:

A következő pálya: Overworld utoljára

A végigjátszást írta: OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."