Lara Croft and the Temple of Osiris Végigjátszás - 10-2. pálya: Overworld: Cliffside (másodszor), és Ötödik Challenge Tomb, és Overworld: Cliffside (harmadszor)

Menj felfelé, egészen a pálya elejéhez, ahol az időbombával nyitottál ki egy kaput. Tehát fel a három hóágyúnál, és még feljebb az elsőnél. Ott, ahol egy felemelhető oszlopot találsz, ott menj be a fényes kapun.

Egyszerű itt a feladat. Ugorj át a szegeken, és tégy egy bombát az oszlop mögé. Ugrás vissza, lépj rá a súlykapcsolóra. A Staff-oddal kapcsold ki az időbombát, és amikor leereszkedett az oszlop, robbantsd át magadhoz a golyót. Told a súlykapcsolóra, és menj jobbra körbe a termen. Menj be a kinyílt kapun, és vedd fel a Heavy Grenade Launcher-t, és persze a Max Health Upgrade-t.

Ha megszerezted mind az öt Challenge-t, akkor most megkapod a Max Ammo Upgrade-t.

Most már kimehetsz innen.

Nézz körül. Találsz 4 fogaskereket a jégbe fagyva. Ezeket kell most kirobbantanod, hogy beléphess fent egy sírba. Ha sikerült, menj felfelé, az egyik hóágyúnál csáklyázd meg a karikát, mássz le a falon, és meg is van a 4. Vörös Koponya.

Fent, egészen a fényes kapu felett van az ötödik. A felemelhető oszlopon át jutsz a magasba, ahol meg is lelted az 5. Vörös Koponyát.

És mivel megvan mind az öt, a jutalmad a Bronze Ring of Strenght.

Most már átmehetsz a fényes kapun.

Megnézheted videón is: 14,00-tól:

A következő pálya: 11. pálya: Tomb of the Architect

A végigjátszást írta: OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."