Lara Croft and the Temple of Osiris Végigjátszás - 7. pálya: Oracle's Chamber

Pálya elejei mentés:

Megszerezhető különlegességek:

Fegyver: Flamethrower

Menj le a lépcsőn, ugord át a leszakadt részt, és vedd fel a lángszórót, a Flamethrower-t.

Nem semmi fegyver, igazán hasznondra válik.

Ez igen alkalmatos fegyver a pályán, csak készítsd a kézbe. Menj jobbra, és lőj bele egyet Osiris szemébe. Fent kinyíltak az ablakok, gázt fújnak, viszont lent bezárult pár. Tégy egy aknát a szem elé, és csáklyázd meg fent a karikát. Mássz a zárt ablakok fölé, és robbants. Most a felső zárulnak be, így már feljutsz a magasba. Menj jobbra, és robbantsd fel a szemet. A sarkon bezárulnak a gázfújók, továbbmehetsz. Amúgy ezeket a szemeket szétlőheted mindenhol, ahol csak tudod.

Lőj bele a másik szembe egyet, és jobbra bezárult két ablak. Tégy egy aknát a szem elé, majd csáklyázd meg a karikát, és a bezárult ablakoknál ereszkedj le. Ha már a falon lógsz, gyorsan robbants, így a függőleges ablakok zárulnak be, és belengetve magadat eljutsz a sarokba, a súlykapcsolóra. Fent megjelenik egy szem. Menj fel, és robbantsd fel. Lent kinyúlik egy híd, és most már átgörgetheted a tüzes golyót rajta, egészen a zárt kapu baloldalán levő foglalatba.

Készülj a nagy harcra. Én ugyan nem használtam más fegyvert, csak az aknákat. Amikor megjelenik a földön a nagy szem, fel kell robbantani. Látod majd a zöld energiacsíkon, hogy mennyit sérül. Bizony ezt többször meg kell tenni, ráadásul még közben bogarak is zaklatnak. A végén még tüzesek is. :)

Én csak rohangáltam, és aknákkal robbantgattam azokat is. De jó fegyver ellenük a lángszóró is. Ha végeztél az utolsó szemmel is, meg is találtad Osiris bal lábát, a Shapely Left Leg of Osiris-t

Most már kimehetsz arra, amerről bejöttél.

A következő pálya: Overworld (hatodik látogatás).

A végigjátszást írta: OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."