Lara Croft and the Temple of Osiris Végigjátszás - 6-2. pálya: Overworld: Waterfall of Sobek (harmadik látogatás), és Overworld (ötödik látogatás).

Pálya elejei mentés:

Menj vissza a csatornán át a szent helyre. Közben találsz egy oszlopot, egy obelisket, de ez majd később lesz egy feladat. Látod, Osiris lába már ott van a szentély egyik oszlopán. Egy Osiris szobor megmutatja, merre menj. Először azonban menj le a szent hely mellett a lépcsőn, és lőjj le minden krokit a vízben, nehogy később akadályozzanak. Menj be a vízbe, úszd körül a medencét. Találni fogsz egy helyet, ahol kimászva egy szétrobbantható falat találsz. Menj ki a vízből, menj egyenesen, és meg fogod találni az időbombát. Told bele a vízbe. A vízben robbantgatásokkal tudod odébb vinni. Robbantsd ki a falhoz, és robbantsd be vele a falat, és megkapod a Max Ammo Upgrade-t, és a Max Health Upgrade-t.

Látod az utolsó koponyát is egy oszlopon, de ez később. Menj ki a vízből, menj balra, be a másik medencébe. Ott, ahol régen a tüskés árok volt, most vízzel telítődött. Naná hogy tele krokodilokkal. Végezz velük, menj a vízbe, és jobbra úszva meg is találod a 9. Vörös Koponyát.

Ússz jobbra, siess, mert rengeteg kroki fog üldözni. A fényes kapu előtt mássz ki a partra, végezz a krokikkal, és menj be a következő pályára.

A következő pálya: 7. pálya: Oracle's Chamber

A végigjátszást írta: OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."