Lara Croft and the Temple of Osiris Végigjátszás - 5-2. pálya 4. Challenge Tomb

Pálya elejei mentés:

Először is járd körbe a területet, lőj szét minden vázát, szedd fel a cuccokat, és főleg, lődd szét a két fényes golyót, ezzel megkönnyítve majd az utadat. Legfelül találsz egy időbombás golyót. A súlykapcsolóval tudod elindítani. Felfelé menet láttad a többi súlykacsolót, no azokkal tudod a kapukat nyitni, hogy leérjen a legalsó szintre a golyó. Ha sikerült, a vízből robbantással juttasd el a szétrobbantható kapuhoz, és odatolva teljesen, robbantsd be a bejáratot. Igyekezned kell, nehogy kifuss az időből. Ha sikerült, bent többet között megtalálod a Dual Submachine Guns-t.

Most az ott talált időbombát told be a vízbe, robbantsd ki a túloldalra, told fel a lépcsőn, és robbantsd fel a felsőbb szintre. Told rá a felemelhető oszlopra. Te is állj rá az oszlopra, majd robbantsd át a szétrobbantható kapuhoz. Ha sikerült, a kis udvarban többek között megtalálod a Max Health Upgrade-t.

A szarkofágokat se kíméld. Ha végeztél, menj ki ebből a helyszínből, vissza az Overworld Waterfall of Sobek pályára. Menj visszafelé, Overworld felé, de figyelj, mert egy helyen, jobbra, egy fénylő kaput találsz. No az lesz a következő pálya, a következő feladat.

Megnézheted videón is: 23,15-től:

A következő pálya: 6. pálya: Tomb of the Lamplighter

A végigjátszást írta: OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."