Tomb Raider - A film (2015)

Tomb Raider 3

Hivatalos oldal

IMDB link

Amit eddig tudunk...

...


Hírek a múltból...

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy új Tomb Raider film közeleg. A megfilmesítési jogokat a GK Films kapta meg. A GK Films ugyanis egy brit cég, ahol Graham King a nagyfőnök, és többet között ők felelősek a mostanában mozikba kerülő Rango című animációs filmért, meg a The Touristért is, amiben egyébként a korábban Lara Croftot alakító Angelina Jolie játszik. De ennek úgy néz ki vége. Mármint Angelina és Lara kapcsolatának, mert a hírek szerint a játékkal párhuzamosan a filmes vonalat is rebootolni szeretnék, így mozis verzió is megfelelhet a Crystal Dynamics által megálmodott sötétebb, keményebb, emberközelibb víziónak. Rendezőről, íróról vagy főszereplőről egyelőre nincs hír, de 2013-ra tervezik a megjelenést.

----------------

Az elsõ hírek egy harmadik filmrõl már 2004-ben napvilágra kerültek, de a CNN információi szerint mivel a második rész, Az Élet Bölcsõje (The Cradle of Life) c. mozi közel sem hozott akkora sikert, mint az elsõ rész, a Paramount Pictures elállt a tervtõl. Ennek ellenére továbbra is lehetett hallani híreszteléseket melyek szerint a harmadik film forgatásának elõkészületei már el is kezdõdtek. 2006 áprilisában az IGN azt közölte hogy a Tomb Raider III a tervezõasztalon van, és Angelina Jolie is újra hajlandó belebújni Lara csizmáiba. A cikkben egy idézet szerepel Ian Livingstone-tól (az Eidos egyik alapítója, és a Tomb Raider sorozat alkotója) forrásként a brit Daily Express újságot megjelölve, mely megerõsíteni látszik ezeket az információkat. Azóta nem hallunk alátámasztott hírekrõl, melyek arról számolnának be, hogy a Tomb Raider III produkciós munkálatai megkezdõdtek volna.

A londoni Science Museum ünnepélyén, melyen Lara Croft elõtt tisztelegtek született egy interjú, melyben az Eidos egyik munkatársa megerõsítette, hogy a Paramount már leszerzõdtetett egy forgatókönyvírót a harmadik Tomb Raider film megírására, és szerinte ez már egy „jó kezdet”. Olyan pletykák is felmerültek, melyek szerint ha a harmadik film tényleg készül, a Tomb Raider 8 történetéhez kapcsolódna.

Amint valami friss információ birtokába jutunk, azt természetesen itt megosztjuk veletek. Addig is a fórumon beszélhettek az eddigi, vagy akár a harmadik filmrõl.

Twitter response: "Could not authenticate you."