Megjelent a Tomb Raider (2013) magyarítás v1.0!

| .

LETÖLTÉS

Figyelem! A fordítás csak az eredeti, Steames (PC-s) verzióval működik!

Ha "nem-Steames" játékod van, ITT kaphatsz róla információt, hogy hogy működik vele.

Csomagold ki a magyarítást, majd indítsd el a TRTR.exe-t, a legördülő menüből pedig válaszd ki a Tomb Raider-t, és kattints a "Fordítás" gombra. Várd meg, míg elkészül.

A fordítóprogram bármelyik nyelvet le tudja fordítani magyarra. Legyen az angol-német-spanyol-olasz-lengyel, stb. Így ha Neked pl. szimpatikusabb a német szinkron, akkor Steamről töltsd le a játékhoz a német nyelvi csomagot, aztán indítsd csak el a telepítőt (TRTR.exe).

A fordítást készítették:

  • Fordítóprogramot írta: zsolt
  • Fordítás szerkesztették: sgtGiggsy, Matie, Michele, Roli
  • További szerkesztők: Thak, 4nita, Milan, Marsze21, Credo, Bandika, horvathati, nfsmw20, koksi86
  • Tesztelők: Jeges Helga, CrashHungarian98, Yzaaa, drlecter, TBlint, Ada, Alex Menrich, OBig

Amennyiben valamilyen komplikáció adódik a telepítés megkezdése előtt vagy során, győződj meg róla, hogy:

  • A játék legfrissebb verziója van feltéve (v1.01.748.0) - a játék indítójának a jobb alsó sarkában látjátok a jelenlegi verziószámot. KÉP
    Ha nem azt látod, akkor a következőképp frissíthetsz: Steam/Könyvtár/Tomb Raider -> jobb klikk/tulajdonságok, majd KÉP
  • Ha XP-n játszol, nincs-e elavulva a Microsoft .NET keretrendszered. Ha nem indul a program, akkor el van. Ez esetben frissíteni kell!
  • Nincs-e már fent magyarítás. Ha fent van, akkor újra le kell tölteni a játékot. (Steam/Könyvtár/Tomb Raider -> jobb klikk/tulajdonságok, majd KÉP)
  • A fordító futásához adminisztrátorként indítottad-e, ha a C:\Program Files vagy a C:\Program Files (x86) alá lett telepítve.

Minden további észrevételt, hibák felfedezését, stb. a fórumunkba várunk!


 

Roberto-Nemes féle magyarítás:

Tomb Raider (2013) magyarítás telepítése!

A 2013-as Tomb Raider magyarítása.
Fordítók: Roberto, Nemes
Feltöltve: 2013. május. 1. - 11:43
Frissítve: 2014. május. 31. - 13:27
Fájlméret: 784,03 KB
Platform: PC (MS Windows)
Letöltés verziója: 1.2

A feltelepített játék angol szövegei lesznek magyarra cserélve! Ezért szükség van a telepített Tomb Raider mappára. Ezt a telepítő program megpróbálja megtalálni, a "Tovább" gombra kantintva. Telepítő a korábbi verziók magyarszövegeit is frissíteni tudja.

FIGYELEM! Ez a telepítő csak akkor működik megfelelően, ha az angol verzió van telepítve. Steam esetén az angolt kell kiválasztni a Steam-ben (Steam -> Tomb Raider Tulajdonságok -> Nyelv -> Válaszd ki, milyen nyelven szeretnéd játszani: -> English (angol)).

FIGYELEM! A szöveg kicserlélse közben más nyelvű szövegek is törlődhetnek!

FIGYELEM! Ezt a magyarítást, telepítés után, nem lehet eltávolítani. Az eredeti angol nyelv visszaállításához a Tomb Raider-t újra kell telepíteni.

FIGYELEM! Tomb Raider a magyarítás után on-line frissülhet. Ekkor újra kell futatni ezt a telepítő programot a magyar szövegek visszaírásához.

Letölthető INNEN

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.