Tomb Raider Collection előrendelhető az Amazonon

| .

trcollection1A Tomb Raider Collection 1 és az Evercade EXP-R már előrendelhető az Amazonon az Egyesült Királyságban, és 2024. július 31-én jelenik meg.

 

A klasszikus Tomb Raider-sorozat az eredeti 32 bites játékokat tartalmazza majd, és "az eredeti irányítási sémákat használja, ahogyan azok a megjelenéskor voltak, kivéve az Evercade eredeti kézi vezérlőt, amely néhány kombót a vállgombok használatára fog használni".

Az Evercade egy kazettás retro játékrendszer a Blaze Entertainmenttől. A játékok fizikai kazettákon jelennek meg, és nyomtatott kézikönyvvel érkeznek. Az Evercade ökoszisztéma négy évtized játéktörténelmét foglalja magában, amely több mint 380 videojátékot tartalmaz az otthoni konzolok kedvenceitől kezdve az arcade klasszikusokon át a modern indie retro címekig.

A Core Design által fejlesztett első három Lara Croft-elméjű videojáték - a Tomb Raider, a Tomb Raider II és a Tomb Raider III - fizikai kazettán lesz elérhető a Tomb Raider Collection 1 elnevezésű csomagban, amely 2024 júliusában jelenik meg.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.