Tomb Raider Magic the Gathering crossover rajzok

| .

gathering0A Wizards of the Coast új artworköt adott ki, hogy megünnepelje Lara Croft érkezését a Magic: The Gatheringben. Az illusztrációkat Jonas De Ro, Bartek Fedyczak, Eliz Roxs és Greg Staples készítette, és megtekinthetők a Magic: The Gathering hivatalos weboldalán.

 

"A legendás felfedező, Lara Croft egy olyan titkos páncélteremre bukkant, amely tele van veszélyekkel és csodákkal, amilyeneket még soha nem látott - Secret Lair. Ebben a merész dobásban olyan rajongók által kedvelt kártyákat fedezhetsz fel, mint a Shadowspear és az Academy Ruins a Tomb Raider sorozat által inspirált művészettel, valamint egy teljesen új, mechanikailag egyedi kártyát - Lara Croft, Tomb Raider. A ritka ereklyék utáni vadászat véget ért, de a veszély csak most kezdődik."

A Magic: The Gathering egy asztali és digitális gyűjtögetős kártyajáték, amelyet Richard Garfield alkotott, a Lara Croft és a Tomb Raider crossover pedig a legújabb a termékkapcsolatok sorában.

Trailer:

gathering1

gathering2

gathering3

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.