LARA CROFT CSATLAKOZIK A FALL GUYS-HOZ EGY ÚJ CROSSOVERBEN

| .

fallguysA Fall Guys-szal közös legújabb Tomb Raider crossover már elérhető: a brit kalandor Lara Croft csatlakozik a Fame Pass-on keresztül feloldható karakterek listájához. A Fame Pass2 4. szezonjának összes karaktere, beleértve a Lara Croft jelmezt is, 2023. június 13.-tól 2023. július 18.-ig lesz feloldható.

 

"A játékvilág legikonikusabb kalandornője, Lara Croft felfedezte a legfurcsább sírt: a Blunderdome-ot. De ereklyék gyűjtése helyett az akció régésznő zsákmányt hoz magával. Lara a Fall Guys Fame Pass2 sztárja, aki egy jelmezt és egy viseletet hoz magával Croft Manor hatalmas szekrényeiből."

"A Lara Croft jelmez Lara legnagyobb kalandjainak kifinomult megjelenése: tank top, cargo nadrág és csizma. Míg a Classic Croft Wearable Lara múltját tükrözi, színezett kerek napszemüveggel és hosszú hajfonattal, amely egyszer sem gabalyodott bele valami bonyolult, ősi mechanizmusba." Jelentette be a Mediatonic.

További információkért és a Fall Guys letöltéséért ugorjatok át a Fall Guys hivatalos weboldalára.

No ehhez van két letöltőkódunk, amit a Core Design küldött. Ezt átadnánk akit érdekel. Cserébe pár képet kérnénk a játékból, és egy pár soros leírást. 🙂

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.