RICHARD ARMITAGE A TOMB RAIDER ANIME FŐSZEREPLŐJE LESZ

| .

thorinRichard Armitage egy Devereaux nevű karakter hangja lesz a Netflix közelgő Tomb Raider animéjében - derül ki az Audible hivatalos weboldalán található életrajzából. Richard Armitage többszörösen díjazott színpadi és filmszínész, aki leginkább Thorin Oakenshield szerepéről ismert Peter Jackson A hobbit trilógiájában.

 

A Tomb Raider animesorozatot Tasha Huo írta, és a Shadow of the Tomb Raider után játszódik, amelyet az Eidos Montreal és a Crystal Dynamics fejlesztett, és a Square Enix adott ki. A sorozatot a Netflix, a Legendary, Tasha Huo és Dmitri M. Johnson dj2 Entertainmentje készíti. Hayley Atwell színésznő fogja megszólaltatni Lara Croft brit régésznőt, Jonah Maiava és Zip szerepében pedig Earl Baylon és Allen Maldonado lesz látható.

A dj2 Entertainment a hírek szerint egy Phoebe Waller-Bridge által írt új Tomb Raider tévésorozathoz és egy Tomb Raider mozifilmhez is csatlakozott, mindkettő az Amazon frontján.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.