Hogyan segíti az Amazon Games a külső játékkiadókat. A Crystal Dynamics élő paneles eseményt jelent be.

| .

twits✏ Csatlakozzatok hozzánk március 30-án délelőtt 11 órakor a Twitch csatornánkon egy panelbeszélgetésre, ahol interjút készítünk a Crystal Dynamics narratív csapatának néhány hihetetlen nőjével! https://www.twitch.tv/crystaldynamics

A Tomb Raidert fejlesztő Crystal Dynamics élő panelbeszélgetést jelentett be, amelyen a "Crystal Dynamics narratív csapatának hihetetlen női tagjai" mutatkoznak be. A panelben részt vesz a Tomb Raider narratív tervezője, Belinda Garcia és a Tomb Raider vezető írója, Samantha Wallschlaeger. A közvetítés március 30-án 11AM PT-kor kezdődik a Twitch-en.

 

Amióta a Crystal Dynamics bejelentette, hogy új Tomb Raider videojátékot fejlesztenek az Unreal Engine 5 segítségével, a stúdió folyamatosan udvarol az iparág vezető tehetségeinek, hogy segítsenek Lara Croft jövőjének megalkotásában. Az egyik ilyen alkalmazott Belinda Garcia volt, aki játékíróként és narratív tervezőként csatlakozott a stúdióhoz a korábbi Days Gone játékigazgató Jeff Ross mellett.

Az Embracer Group és az Amazon Games nemrégiben megállapodást kötött, amelynek értelmében a Crystal Dynamics egy új multiplatform Tomb Raider címet fog fejleszteni, az Amazon Games pedig teljes körű támogatást nyújt és világszerte kiadja a játékot. Az egyelőre cím nélküli új Tomb Raider-játék egy egyjátékos, narratíva-központú kalandjáték, amely folytatja Lara Croft történetét a Tomb Raider-sorozatban.

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.