A Tomb Raider Reloaded hivatalos weboldala megnyitotta kapuit

| .

A Studio Onoma, korábban Square Enix Montreal, elindította a Tomb Raider Reloaded hivatalos weboldalát.

reloadA Tomb Raider Reloaded egy ingyenesen játszható akció-árkád játék, amelyet az Emerald City Games készített és a Studio Onoma, korábban Square Enix Montreal kiadó adott ki.

 

"A Tomb Raider Reloaded a sorozatban először kínál roguelike játékmenetet, amelyet egy mély upgrade & progression rendszer támogat, amely futásspecifikus és állandó fegyvereket, képességeket, fejlesztéseket és gyűjthető tárgyakat tartalmaz." A játék "eredeti zenekari hangsávval és szinkronszínészi játékkal készül, amely tiszteleg a sorozat ikonikus öröksége előtt".

Az Emerald City Games bejelentette, hogy a Tomb Raider Reloaded 0.24.0 frissítése kikerült az Android és iOS eszközökre. A frissítés tartalmaz egy új fejezetet, a The Cistern-t, egy új Tomb Exploration stage-et az 5. fejezethez és számos egyensúlyi változtatást.

Az egyensúlyi változások közé tartoznak: Az elemi gyűrűk és gránátok mostantól gyorsabban aktiválódnak Lara támadási sebessége alapján (a lehűlési idő a támadási sebességgel csökken). A felfedezés jutalmait frissítették, a fejezetek befejezésének mérföldköveit 4-5-ről 3 mérföldkőre módosították, és az egyes fejezetek küszöbértékeit úgy állították be, hogy egységes időközönként történjenek. A 14 napos bejelentkezési naptárban kisebb módosítások történtek.

A fejlesztések közé tartoznak: Több további nyelv hozzáadása, beleértve a hagyományos kínai, japán, koreai, svéd, török, thai. Hozzáadva 60 fps korlátlanul a csúcskategóriás eszközökhöz. Számos további hibajavítást hajtottak végre a lokalizációval, a felhasználói felülettel, az értesítésekkel és a vizuális elemekkel kapcsolatos problémákra.

reload1

reload2

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.