A Tomb Raider: Underworld Box Artjának újragondolása: Laura H. Rubin

| .

boxart00El tudod hinni, hogy már csak néhány hónap van hátra az év végéig? Még mindig olyan érzés, mintha csak most kezdtük volna a #TR25-öt, és valahogy máris közeledünk a decemberhez!

Azonban még mindig rengeteg nagyszerű tartalom vár ránk, és most indítjuk útjára a Tomb Raider: Underworld ünneplését a legújabb dobozkép újragondolásával! Ebben a hónapban Laura H. Rubin a realisztikus és érzelmes portrékra specializálódott Laura H. Rubin életre kelti Lara és hasonmása megformálásával. Tudtuk, hogy a fény- és árnyékelemekkel való játéka tökéletes lesz az Underworld hangvételének megragadásához, és ő biztosan teljesítette is a feladatot.

 

Laura H. Rubin teljes verziója a Tomb Raider: Underworld dobozképének újragondolásáról

boxart01

Laura H. Rubin a rajztáblájától kísérve egy egyedülálló univerzumban bolyong, amelyet eredeti, mégis baljóslatú alkotásokban sikerül megörökítenie. Portréi a mitológia és a pszichológia iránti rajongásból fakadnak, ami egyszerre világít rá egy költői és mély elmélkedésre. Figyelemre méltó finomsággal és technikai realizmussal ábrázolja érzékenységünk rejtett területeit, érzéki és rejtélyes karaktereinek köszönhetően. Laura H. Rubin a svájci Bernben élő képzőművész. A zürichi SAE Intézetben végzett, ahol film és vizuális effektek, valamint digitális művészetek szakon tanult. Napjainkban saját technikai és kreatív eszközeit fejleszti, amelyeket az általa kísért művészeknek kínál fel a tanítási tartalmak révén.

Laura művészete Európa-szerte különböző helyszíneken bukkant fel hirdetésekben, és olyan kiadványokban is látható, mint magazinok és könyvek. Még saját könyvet is kiadott, és egy sor oktatóanyagot is tartalmaz a rajzolás megtanulása iránt érdeklődők számára. Korábbi ügyfelei közé tartozik a Ubisoft, az Affinity by Serif, a Think Jam és a Simon & Schuster.

Laura H. Rubin Tomb Raider: Underworld dobozképének magasra alkotott változata

boxart02

Amikor arról kérdezték, hogy mi inspirálta ehhez a munkához, Laura elmondta:

    "A "Tomb Raider Underworld" művészeti alkotásának újraértelmezésében a nagy kihívást Lara jelentette a gonosz hasonmásával együtt.

    Mindkettő majdnem ugyanúgy néz ki, de alapvetően különbözik, és azt is világossá kellett tenni, hogy ez nem egy "pszichológiai hasonmás", (azaz magának Larának a sötét oldala), hanem hogy ez egy önálló karakter a játékban.

    A régi filmplakátok által inspirálva közel hoztam egymáshoz a két karaktert, klasszikus "ellenfél" kinézetet teremtve. Ugyanakkor kissé eltoltam őket, hogy két különböző személynek érzékeljük őket. A háttérben lévő kődarabon különböző északi rúnák láthatók, amelyek a játék fő ereklyéjére (Thor kalapácsa) utalnak.

    A célom tehát az volt, hogy két erős női karaktert ábrázoljak: Lara Croftot, aki olyan bátor és merész, mint amilyennek ismerjük, és Lara gonosz hasonmását, aki a sötétségből figyeli őt".

Laura további hihetetlen művészeti alkotásait a laurahrubin.com oldalon, illetve az Instagramon, a Facebookon és a YouTube-on tekintheted meg.

Alább letöltheted a teljes verziót mobilra, asztali számítógépre és közösségi oldalakra. És ne feledd, kinyomtathatod a saját borítódat, és berakhatod a Tomb Raider: Underworld tokjába, hogy friss külsőt kapj!

Egy Tomb Raider: Underworld PS3 tok Laura H. Rubin újragondolt alkotása.

boxart03

Tomb Raider: Underworld újragondolt boaxartjának komplett letöltése itt:

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.