Új Lara szobor készül

| .

laraszoborAz Új-zélandi székhelyű neves  dizájner cég, a Weta Workshop bejelentette az éves Comic Con találkozón, hogy  egy új Lara Croft szobrot készítenek, a Tomb Raider megjelenésének 25 évfordulója alkalmából.

Az 1:4 arányú szobrot, amely Lara Croft küzdelmét ábrázolja egy dinóval, a Tomb Raider: Anniversary alapján mintázták, teljes valójában az idei év októberében fedik fel. Az áráról egyelőre nincsen információ. A cég felelt többek között a Gyűrűk Ura smink és jelmeztervéért, amely Oscar-díjat nyert a kategóriában.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.