Lara Croft and the Temple of Osiris Végigjátszás - 01-2. Overworld: Osiris Szentélye, az első látogatás.

Erre a pályára még többször is visszatérsz, ez az első látogatásod. Osiris egy-egy darabját kell megszerezni, a látogatások alkalmából.

Lefelé menet egy nagy térre értél a barátaiddal. Egy hatalmas csonti ront rád, kisebb társaival. Fókuszálj az óriásra, és mozogj folyamatosan. Csak azt lődd, mert ha azt kivégzed, a többi is eltűnik. Ha sikerült megjelenik az első darab Osirisből, az Osiris Divine Torso.

Ez már ad kis hatalmat Osiris szobrának, és ha megközelíted, rámutat a következő feladatra. Meg kell szerezned Retake Osiris Piece-et a Timekeeper Tomb pályán.

Kutasd át a területet, nézd meg az összes ládikát, az Osiris szobor mögöttit főleg ne hagyd ki.

A területen 10 Vörös Koponya van, ebből párat most tudsz megszerezni.

Menj arra, ahhoz a kapuhoz, ahol bejöttél. Előtte menj balra, és felemelve az oszlopot, ráugorhatsz a kis oszloptetőre, és ott megtaláltad az 1. Vörös Koponyát.

Menj továbbra is balra, és egy alacsonyabb területen találsz egy oszlopot. Mássz fel rá a létrán, és meg is találtad a 2. Vörös Koponyát.

Az első Osiris szobornál, oldalt rá tudsz ugrani egy oszlopra. Onnan a másikra, és meg is van a 3. Vörös Koponya.

Keresd meg a szegekkel teli gödröt. A fal mellett el tudsz menni az oszlopig, arra felmászva meg is van a 4. Vörös Koponya.

Találsz a területen, a törött híd előtt egy állványzatot. Annak a tetején van az 5. Vörös Koponya.

A többit hagyd egyelőre, majd a következő látogatáskor.

Menj most vissza az első Osiris szoborhoz, és megmutatja, merre tovább. Menj át a fénylő, nyitott kapun a következő pályára.

A pályát megnézheted videón is:

2. pálya: Tomb of the Timekeeper.

A végigjátszást írta: OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."