Eredmény: 1 - 10 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Threaded View

Előző hozzászólás Előző hozzászólás   Következő hozzászólás Következő hozzászólás
    Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mostmár teljesen feladtam, már kiábrándultam belölle, nem tetszik már annyira, szóval ebböl semmi komoly nem lessz!
    Meg anyámék is megtiltották, és hát meg kell hogy érts horus, én hiába kezdek el pasizni, hogyha:
    1.Nem vagyok azon a szinten mint ö(20 éves különben a srác)
    2.Még soha nem voltam ijen szituban, szal én még tapasztalatlan vagyok
    3.A szüleim ellenzik ijen korban azt mondják h ez még korai, és nem szeretném elveszíteni az bizalmukat felém.

Jó tudom, h sok csaj meg pasi, már ijen korán kezdi, de nem lenne jó, ha 15 évesen teherbe esnék, aztán 18 évesen nevelni fogom a gyerekemet, és még az éretségi.......
    Én ismerek 1 ojan csajt, aki már 13 évesen teherbe esett és gyermeke lett, szegény azt se tudta, h mit kezdjen vele plussz ekkora korban tanulni kell, meg ilyen dolgok, de vannak ojan csajok és pasik is, akik 13 évesen szerelmesek lesznek, majd öngyilkosok, mmert a csaj/pasi nem akarta öket
    Ez még tul korai.........
    Söt lehet hogy a kor a szerelemnél nagyon nem számít, dehogyha te 15 vagy és a srác 5 évvel nagyobb nálad az már 1 kicsit ciki.,Nemhogy ciki hanem tul nagy a korkülömbség nah...Esetleg ha 2 v 3 évvel nagyobb a srác akor esetleg igen de 5 évvel??Hogy néz már az ki??
    jézusom iza... az h vki pasizik az nem azt jelenti h gyereke lesssz, attol h jarsz vkivel nem muszaly dugnod, az h van egy pasid az nagyon nem korai mar ilyenkor, a sex meg mar egy teljesen más dolog, a pasi 20 éves van annyi esze h ha nem akarod akkor nem lessz durva, nem ugy fog hozzad viszonyulni ha megmondod te ezt meg nem akarod, lanyoknal en is korainak latom 15 evesen a sexet, de ezt nem kell csinalnod...
    Jobb egy nagyobb pasival jarni mert eretteb, nem olyan gyerekes nem csak a kurason jar az esze, jobban megert... és nem ciki....

Olvasd el jol Yza, nem akarki mondja Dr.Horus szerelemológus xDDD :P

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Horus! Ezt hogy érted, hogy több is lehet mint egy szimpla csók??? Túúúdom, rossz az aki rosszra gondol. Sztem meg 15 évesen még csak szimpla csók, aztán más semmi, majd ha 18 lesz, addig nem, ezt nővérem mondta nekem pár hónapja. Amúgy én is 15 vok, de eddig még semmi párkapcsolat, semmi csók. Remélem YzaaA, hogy találsz magadnak majd egy jó srácot, akivel összejön a szerelem. Csak azzal vigyázz, hogy nehogy olyat fogj ki aki egy szőke k...váért elhagy. Erre vigyázz majd! Amúgy meg nyugi lány vagy, tökön rugod a srácot, aztán békén hagy. Mivel hogy lány vagy, ezért ő nem üthet vissza, utána leszáll majd rólad hidd el. Vagy: koptasd le a srácot.
    Torveny kimondja hogy 15 éves korodtól szabadon valaszthatsz sexpartnert igy nem kell varnod XDDD Komolyra forditva a szot, csok, kapcsi, simi mondjuk lehet.. 18 eves tsizta hulyeseg tiszta tapasztalatlan leszel.... Mivel a tokon rugas fizikai serulest okoz ezert ez bantalmazas ezert o ugyanugy meguthet, amugy meg en osszevernem azt aki tokon rugna v megutne es lese szarom hogy lany hisz egyenjogusag van, azt sem erdekel h fizikailag gyengebb ha engem bant en ugyanugy bantani fogom....
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-11-28 19:41

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •