YzaaA eredeti hozzászólása
Jézusom........
Mekkora egy felfordulás az életem....Alig tudok géphez ülni, mert ha a szobámban van, akkor már mindig ott ülök, és semmit sem tanulok blablabla...
Mintha nem lennének nagyobb problémáim amellet, hogy még ök is b*sz*gatnak.
Komolyan mondom hogy már nem bírom tovább!!
Van 1 srác, aki nagyon tetszik nekem, de ö tudomás sem akar venni rollam.A bulin is ugyan ez volt.Annyira kiborított, hogy elkezdtem sírni.Errefel az uncsija odajön hozzám, és probál vigasztalni.Látom hogy nagyon nyomul rám, kérdem tölle, h teccem neked?Erre a válasz igen.Megllepödtem, nem tudtam, hogy mit mondjak erre, már eddig 2 pasinak tetszim, és h az igazat megvaljam eggyik sem tetszik.Aztán megcsókolt.Nem bírtam szóhozjutni, és persze hagytam magam.Én idióta 15 éves létemre csokoloztam 1 pasival, akit nem is ismerek??Ráadásul a tesóm is látott vele.Ebböl aztán nagy cirkusz lett.Aztán a tesom megmagyarázta neki, h én még nem vagyok erre felkészülve, meghogy még várhat, hogy összejöjjünk, ha igazán szeretjük 1-ást.Én tényleg szeretem, és ö is engemet, de én még úgy érzem, hogy nem vagyok felkészülve erre a komoly kapcsolatra, és ezt már ö is érti.Remélem, hogy igazán szeret, mert még várnia kell rám.Ólyan szokatlan, még soha nem voltam pasival ilyen közel.