Oldal: 62 / 97 ElsőElső ... 1252606162636472 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 611 - 620 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A mentions-okat mindig elolvasom de a Note-okat ritkán....
    Mention? Olyan nincsen. Amúgy is, az egy ige :P
    a Memento-ra gondolhatsz.

De mi a franc az az ORB???
    Orb, magyarul Gömb, ami körül az Amnesia története forog.

Röviden: Daniel eltulajdonított egy Gömböt, egy algériai sírból, és az élete rosszra fordult, többek közt a Shadow (az Árnyék) is ezért kezdte üldözni.
    Anything could happen
    And it will

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Orb, magyarul Gömb, ami körül az Amnesia története forog.

Röviden: Daniel eltulajdonított egy Gömböt, egy algériai sírból, és az élete rosszra fordult, többek közt a Shadow (az Árnyék) is ezért kezdte üldözni.
    Igen a naplójábol megtudtam azt, hogy egy árnyék üldözi, és hogy pár embert meg is ölt.

Ja és még 1 kérdés ha szabad lessz Egyges helyeken amikor jön az a nagy fény, ott ahol Daniel beszélget(gondolom Herbert-el vagy Alexander-rel fogalmam sincs) akkor ö azt a pillanatot átélte??
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Egyges helyeken amikor jön az a nagy fény, ott ahol Daniel beszélget(gondolom Herbert-el vagy Alexander-rel fogalmam sincs) akkor ö azt a pillanatot átélte??
    flashback, drágám. flashback.
    keress rá Google-n.
    Anything could happen
    And it will

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Jézusom........
    Mekkora egy felfordulás az életem....Alig tudok géphez ülni, mert ha a szobámban van, akkor már mindig ott ülök, és semmit sem tanulok blablabla...
    Mintha nem lennének nagyobb problémáim amellet, hogy még ök is b*sz*gatnak.
    Komolyan mondom hogy már nem bírom tovább!!
    Van 1 srác, aki nagyon tetszik nekem, de ö tudomás sem akar venni rollam.A bulin is ugyan ez volt.Annyira kiborított, hogy elkezdtem sírni.Errefel az uncsija odajön hozzám, és probál vigasztalni.Látom hogy nagyon nyomul rám, kérdem tölle, h teccem neked?Erre a válasz igen.Megllepödtem, nem tudtam, hogy mit mondjak erre, már eddig 2 pasinak tetszim, és h az igazat megvaljam eggyik sem tetszik.Aztán megcsókolt.Nem bírtam szóhozjutni, és persze hagytam magam.Én idióta 15 éves létemre csokoloztam 1 pasival, akit nem is ismerek??Ráadásul a tesóm is látott vele.Ebböl aztán nagy cirkusz lett.Aztán a tesom megmagyarázta neki, h én még nem vagyok erre felkészülve, meghogy még várhat, hogy összejöjjünk, ha igazán szeretjük 1-ást.Én tényleg szeretem, és ö is engemet, de én még úgy érzem, hogy nem vagyok felkészülve erre a komoly kapcsolatra, és ezt már ö is érti.Remélem, hogy igazán szeret, mert még várnia kell rám.Ólyan szokatlan, még soha nem voltam pasival ilyen közel.
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Én idióta 15 éves létemre csokoloztam 1 pasival, akit nem is ismerek??
    tudom, tudom, hogy a szerelemben nem számíit a kor, meg minden, de azért áruld már el, mennyi idős ez a "pasi"
    Én tényleg szeretem, és ö is engemet, de én még úgy érzem, hogy nem vagyok felkészülve erre a komoly kapcsolatra, és ezt már ö is érti.Remélem, hogy igazán szeret, mert még várnia kell rám.
    hát, ha te is szereted, és ő is, akkor talán nem kéne várni
    addig élvezzétek, amíg még van szerelem, mert ha elmúlik, akkor majd csak átkozod magad, hogy kihagytad.
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

"Ólyan szokatlan, még soha nem voltam pasival ilyen közel. "

Majd belejössz lassan, ne aggódj.
    Majd drukkolunk Neked.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Jézusom........
    Mekkora egy felfordulás az életem....Alig tudok géphez ülni, mert ha a szobámban van, akkor már mindig ott ülök, és semmit sem tanulok blablabla...
    Mintha nem lennének nagyobb problémáim amellet, hogy még ök is b*sz*gatnak.
    Komolyan mondom hogy már nem bírom tovább!!
    Van 1 srác, aki nagyon tetszik nekem, de ö tudomás sem akar venni rollam.A bulin is ugyan ez volt.Annyira kiborított, hogy elkezdtem sírni.Errefel az uncsija odajön hozzám, és probál vigasztalni.Látom hogy nagyon nyomul rám, kérdem tölle, h teccem neked?Erre a válasz igen.Megllepödtem, nem tudtam, hogy mit mondjak erre, már eddig 2 pasinak tetszim, és h az igazat megvaljam eggyik sem tetszik.Aztán megcsókolt.Nem bírtam szóhozjutni, és persze hagytam magam.Én idióta 15 éves létemre csokoloztam 1 pasival, akit nem is ismerek??Ráadásul a tesóm is látott vele.Ebböl aztán nagy cirkusz lett.Aztán a tesom megmagyarázta neki, h én még nem vagyok erre felkészülve, meghogy még várhat, hogy összejöjjünk, ha igazán szeretjük 1-ást.Én tényleg szeretem, és ö is engemet, de én még úgy érzem, hogy nem vagyok felkészülve erre a komoly kapcsolatra, és ezt már ö is érti.Remélem, hogy igazán szeret, mert még várnia kell rám.Ólyan szokatlan, még soha nem voltam pasival ilyen közel.
    OMG O___o te még csak most csokoloztal eloszor ? Amugy ezen mit vannak fennakadva ? Már 15 vagy... 15 évesen már több is belefér mint egy csók... Egy pasiért meg sirni hááát... nem érdemes...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    OMG O___o te még csak most csokoloztal eloszor ?
    azt nem mondd, hogy későn csinálta :P
    nem tudom, mi az jó abban, ha valaki 13 évesen már pasizik/csajozik -__-
    azt hiszik, attól lesznek olyan felnőttesek.
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    azt nem mondd, hogy későn csinálta :P
    nem tudom, mi az jó abban, ha valaki 13 évesen már pasizik/csajozik -__-
    azt hiszik, attól lesznek olyan felnőttesek.
    Na és ez szerinted miért nem jó ? :P
    Hááát 15 évesen... itt kinevetnék...

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Mostmár teljesen feladtam, már kiábrándultam belölle, nem tetszik már annyira, szóval ebböl semmi komoly nem lessz!
    Meg anyámék is megtiltották, és hát meg kell hogy érts horus, én hiába kezdek el pasizni, hogyha:
    1.Nem vagyok azon a szinten mint ö(20 éves különben a srác)
    2.Még soha nem voltam ijen szituban, szal én még tapasztalatlan vagyok
    3.A szüleim ellenzik ijen korban azt mondják h ez még korai, és nem szeretném elveszíteni az bizalmukat felém.

Jó tudom, h sok csaj meg pasi, már ijen korán kezdi, de nem lenne jó, ha 15 évesen teherbe esnék, aztán 18 évesen nevelni fogom a gyerekemet, és még az éretségi.......
    Én ismerek 1 ojan csajt, aki már 13 évesen teherbe esett és gyermeke lett, szegény azt se tudta, h mit kezdjen vele plussz ekkora korban tanulni kell, meg ilyen dolgok, de vannak ojan csajok és pasik is, akik 13 évesen szerelmesek lesznek, majd öngyilkosok, mmert a csaj/pasi nem akarta öket
    Ez még tul korai.........
    Söt lehet hogy a kor a szerelemnél nagyon nem számít, dehogyha te 15 vagy és a srác 5 évvel nagyobb nálad az már 1 kicsit ciki.,Nemhogy ciki hanem tul nagy a korkülömbség nah...Esetleg ha 2 v 3 évvel nagyobb a srác akor esetleg igen de 5 évvel??Hogy néz már az ki??
    "Need doctor bad..."

Oldal: 62 / 97 ElsőElső ... 1252606162636472 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •