Oldal: 63 / 97 ElsőElső ... 1353616263646573 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 621 - 630 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Horus! Ezt hogy érted, hogy több is lehet mint egy szimpla csók??? Túúúdom, rossz az aki rosszra gondol. Sztem meg 15 évesen még csak szimpla csók, aztán más semmi, majd ha 18 lesz, addig nem, ezt nővérem mondta nekem pár hónapja. Amúgy én is 15 vok, de eddig még semmi párkapcsolat, semmi csók. Remélem YzaaA, hogy találsz magadnak majd egy jó srácot, akivel összejön a szerelem. Csak azzal vigyázz, hogy nehogy olyat fogj ki aki egy szőke k...váért elhagy. Erre vigyázz majd!
    Figyelj ez még nincs korán, 15 éves kortól bármikor elkezdheted a párkapcsolat kiépítést. Amúgy egyik ismerős csaj 16 éves és egy 23 éves sráccal jár. Ez az abszurd dolog, nem az, ha öt évvel idősebb pasival jársz, hanem ha 5 fölött van a korkülönbség, akkor van gáz. Nyugi, összejön még a szerelem, találsz jobbat is hidd el. Vagyunk 7 milliárdan a Földön, annak a fele srác, azokból válogathatsz rendesen.
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-29 19:42

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mostmár teljesen feladtam, már kiábrándultam belölle, nem tetszik már annyira, szóval ebböl semmi komoly nem lessz!
    Meg anyámék is megtiltották, és hát meg kell hogy érts horus, én hiába kezdek el pasizni, hogyha:
    1.Nem vagyok azon a szinten mint ö(20 éves különben a srác)
    2.Még soha nem voltam ijen szituban, szal én még tapasztalatlan vagyok
    3.A szüleim ellenzik ijen korban azt mondják h ez még korai, és nem szeretném elveszíteni az bizalmukat felém.

Jó tudom, h sok csaj meg pasi, már ijen korán kezdi, de nem lenne jó, ha 15 évesen teherbe esnék, aztán 18 évesen nevelni fogom a gyerekemet, és még az éretségi.......
    Én ismerek 1 ojan csajt, aki már 13 évesen teherbe esett és gyermeke lett, szegény azt se tudta, h mit kezdjen vele plussz ekkora korban tanulni kell, meg ilyen dolgok, de vannak ojan csajok és pasik is, akik 13 évesen szerelmesek lesznek, majd öngyilkosok, mmert a csaj/pasi nem akarta öket
    Ez még tul korai.........
    Söt lehet hogy a kor a szerelemnél nagyon nem számít, dehogyha te 15 vagy és a srác 5 évvel nagyobb nálad az már 1 kicsit ciki.,Nemhogy ciki hanem tul nagy a korkülömbség nah...Esetleg ha 2 v 3 évvel nagyobb a srác akor esetleg igen de 5 évvel??Hogy néz már az ki??
    jézusom iza... az h vki pasizik az nem azt jelenti h gyereke lesssz, attol h jarsz vkivel nem muszaly dugnod, az h van egy pasid az nagyon nem korai mar ilyenkor, a sex meg mar egy teljesen más dolog, a pasi 20 éves van annyi esze h ha nem akarod akkor nem lessz durva, nem ugy fog hozzad viszonyulni ha megmondod te ezt meg nem akarod, lanyoknal en is korainak latom 15 evesen a sexet, de ezt nem kell csinalnod...
    Jobb egy nagyobb pasival jarni mert eretteb, nem olyan gyerekes nem csak a kurason jar az esze, jobban megert... és nem ciki....

Olvasd el jol Yza, nem akarki mondja Dr.Horus szerelemológus xDDD :P

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Horus! Ezt hogy érted, hogy több is lehet mint egy szimpla csók??? Túúúdom, rossz az aki rosszra gondol. Sztem meg 15 évesen még csak szimpla csók, aztán más semmi, majd ha 18 lesz, addig nem, ezt nővérem mondta nekem pár hónapja. Amúgy én is 15 vok, de eddig még semmi párkapcsolat, semmi csók. Remélem YzaaA, hogy találsz magadnak majd egy jó srácot, akivel összejön a szerelem. Csak azzal vigyázz, hogy nehogy olyat fogj ki aki egy szőke k...váért elhagy. Erre vigyázz majd! Amúgy meg nyugi lány vagy, tökön rugod a srácot, aztán békén hagy. Mivel hogy lány vagy, ezért ő nem üthet vissza, utána leszáll majd rólad hidd el. Vagy: koptasd le a srácot.
    Torveny kimondja hogy 15 éves korodtól szabadon valaszthatsz sexpartnert igy nem kell varnod XDDD Komolyra forditva a szot, csok, kapcsi, simi mondjuk lehet.. 18 eves tsizta hulyeseg tiszta tapasztalatlan leszel.... Mivel a tokon rugas fizikai serulest okoz ezert ez bantalmazas ezert o ugyanugy meguthet, amugy meg en osszevernem azt aki tokon rugna v megutne es lese szarom hogy lany hisz egyenjogusag van, azt sem erdekel h fizikailag gyengebb ha engem bant en ugyanugy bantani fogom....
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-11-28 19:41

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Mostmár teljesen feladtam, már kiábrándultam belölle, nem tetszik már annyira, szóval ebböl semmi komoly nem lessz!
    Meg anyámék is megtiltották, és hát meg kell hogy érts horus, én hiába kezdek el pasizni, hogyha:
    1.Nem vagyok azon a szinten mint ö(20 éves különben a srác)
    2.Még soha nem voltam ijen szituban, szal én még tapasztalatlan vagyok
    3.A szüleim ellenzik ijen korban azt mondják h ez még korai, és nem szeretném elveszíteni az bizalmukat felém.

Jó tudom, h sok csaj meg pasi, már ijen korán kezdi, de nem lenne jó, ha 15 évesen teherbe esnék, aztán 18 évesen nevelni fogom a gyerekemet, és még az éretségi.......
    Én ismerek 1 ojan csajt, aki már 13 évesen teherbe esett és gyermeke lett, szegény azt se tudta, h mit kezdjen vele plussz ekkora korban tanulni kell, meg ilyen dolgok, de vannak ojan csajok és pasik is, akik 13 évesen szerelmesek lesznek, majd öngyilkosok, mmert a csaj/pasi nem akarta öket
    Ez még tul korai.........
    Söt lehet hogy a kor a szerelemnél nagyon nem számít, dehogyha te 15 vagy és a srác 5 évvel nagyobb nálad az már 1 kicsit ciki.,Nemhogy ciki hanem tul nagy a korkülömbség nah...Esetleg ha 2 v 3 évvel nagyobb a srác akor esetleg igen de 5 évvel??Hogy néz már az ki??
    nem csalódtam benned Iza drágám.

sőt, BÜSZKE VAGYOK RÁD!
    jól döntöttél, és ahogy látom, jópárszor átgondoltad
    20 éves... te Jézus.... te lóf@szt se tudsz ő meg már sztem közel mindent... úgy beégnél előtte...

amúgy az nem gond, ha tapasztalatlan vagy, mert mindenki az, ezért szoktak egy hasonló korosztállyal kikezdeni....

amúgy még én szégyelltem el magamat annak a fiúnak a helyében... hogy lehet valaki ilyen.... ilyen..... 20 évesen ráhajt egy 15 éves csajra...
    MONDD MÁR EL IZA, UGYE, HOGY CIGÁNY VOLT?!

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jobb egy nagyobb pasival jarni mert eretteb, nem olyan gyerekes nem csak a kurason jar az esze, jobban megert... és nem ciki....
    hát, kedves horus, ha egy fiúnak CSAK A KÚRÁSON jár az esze, annak egyáltalán nem való még a szerelem.
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-11-28 19:36
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

NEM engnel be elotte, egy 20 eves mar nem olyan gyerekes és nem ugy fog viselkedni, tisztaban van vele h kisebb v kevesebbet tudsz...
    jajj istenem kacsa miert lett volna mar cigany ??? -.- istenem az ilyen emberek de feltudnak b@szni....
    Amugy meg miert baj ez ? 5 év semmi... olyan abszurd h ezen vtok fennakadva...

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem csalódtam benned Iza drágám.

sőt, BÜSZKE VAGYOK RÁD!
    jól döntöttél, és ahogy látom, jópárszor átgondoltad
    20 éves... te Jézus.... te lóf@szt se tudsz ő meg már sztem közel mindent... úgy beégnél előtte...

amúgy az nem gond, ha tapasztalatlan vagy, mert mindenki az, ezért szoktak egy hasonló korosztállyal kikezdeni....

amúgy még én szégyelltem el magamat annak a fiúnak a helyében... hogy lehet valaki ilyen.... ilyen..... 20 évesen ráhajt egy 15 éves csajra...
    MONDD MÁR EL IZA, UGYE, HOGY CIGÁNY VOLT?!

hát, kedves horus, ha egy fiúnak CSAK A KÚRÁSON jár az esze, annak egyáltalán nem való még a szerelem.
    Nem cigány volt pontosan ojan emberi lény mint te vagy én, hidd el ha cigány lett volna ennyire könnyen nem pattinthattam volna le magamról, már a tesom is járt igy anno.....
    Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    NEM engnel be elotte, egy 20 eves mar nem olyan gyerekes és nem ugy fog viselkedni, tisztaban van vele h kisebb v kevesebbet tudsz...
    jajj istenem kacsa miert lett volna mar cigany ??? -.- istenem az ilyen emberek de feltudnak b@szni....
    Amugy meg miert baj ez ? 5 év semmi... olyan abszurd h ezen vtok fennakadva...
    Már ne haragudj horus, dehát azért 5 év szerintem nagy külömbség a mostani fiatalokkal az a baj, hogy ÉRETLENEK!!És ez igaz, mivel a csajok sokkal érzelmesebb lények, és ezért könnyebben felfogják az emberek érzéseit, miont a pasik!Azok ha egész napuk lenne rá csak a szivatással töltenék el, mást b@sztatnak, hogy ö ojan más, meg hogy boldogtalan szegény nem tehet rólla, de ök mégis b@sztatják!
    Jó az tény, hogy nincs jó alakja 1 kcsit félreérti a dolgokat(ijen vagyok pl én is)de attol még nem kell lenézni könyörgöm!
    Nem azt mondom hogy csak a szexen jár az eszük, de bár probáljanak meg 1 kicsit elgondolkodni azon, hogy mindenki eber!Egy érzéssel teli lény!Ahogy a nök, úgy a férfiak néhánya is érzékeny!
    Én már 1 millioszor átgondoltam, hogyha lenne egy fium akkor vele hogy kell viselkedni, vagy hogy megbizonyosodjak arrol, hogy tényleg szeretem-e??És hogy ö is szeret??Te most ezt mondod, de ha az én helyemben lennéll, tuti hogy megváltozna a véleményed!
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Nem cigány volt pontosan ojan emberi lény mint te vagy én, hidd el ha cigány lett volna ennyire könnyen nem pattinthattam volna le magamról, már a tesom is járt igy anno.....

Már ne haragudj horus, dehát azért 5 év szerintem nagy külömbség a mostani fiatalokkal az a baj, hogy ÉRETLENEK!!És ez igaz, mivel a csajok sokkal érzelmesebb lények, és ezért könnyebben felfogják az emberek érzéseit, miont a pasik!Azok ha egész napuk lenne rá csak a szivatással töltenék el, mást b@sztatnak, hogy ö ojan más, meg hogy boldogtalan szegény nem tehet rólla, de ök mégis b@sztatják!
    Jó az tény, hogy nincs jó alakja 1 kcsit félreérti a dolgokat(ijen vagyok pl én is)de attol még nem kell lenézni könyörgöm!
    Nem azt mondom hogy csak a szexen jár az eszük, de bár probáljanak meg 1 kicsit elgondolkodni azon, hogy mindenki eber!Egy érzéssel teli lény!Ahogy a nök, úgy a férfiak néhánya is érzékeny!
    Én már 1 millioszor átgondoltam, hogyha lenne egy fium akkor vele hogy kell viselkedni, vagy hogy megbizonyosodjak arrol, hogy tényleg szeretem-e??És hogy ö is szeret??Te most ezt mondod, de ha az én helyemben lennéll, tuti hogy megváltozna a véleményed!
    Ez egyaltalan nem igaz ez a baj a nokkel, azt hiszik hogy ok az isten es mindent tudnak holott fingjuk sincs semmirol, sokkal diszkriminativabbak a nok mint mi, ha az osztalyban cirkusz van azt mindig a lanyok csinaljak, ha a fiuk osszevesznek akko az okol dont aztan kesz a csajok meg csinaljak a balhet, melegeket is ok szoljak meg nem mi... nalunk senki nem ****tat senkit ugy atlagba, ha van vmi az mindig a LANYOK LANYOK LANYOK...
    En nem latom kevesnek, foleg komoly kapcsolatnak ez pont megfelelo....
    Egy pasira ranezel es leri rola h mi van...

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Na látod mindenki a saját faját tartja felsöbbrendünek!Mengint mi vagyunk lenézve, megint a pasik az okosabbak, megint nekik mindent szabad mert ök olyan nagyok!!Mintha nekünk csak hisztiböl álna az életünk.Én nem tudom megérteni a pasikat a csjokbban mindig csak a hisztit látják!Jó az tény, hogy van 1 pár ember, aki nagyon hisztis és mindenen kiakad, de ez még nem azt jelenti, hogy csak velünk van ez a helyzet!!
    Ezt kikérem magamnak nem vagyok hisztis, csak kiállok az igazamért, és teis ennyi!!
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Na látod mindenki a saját faját tartja felsöbbrendünek!Mengint mi vagyunk lenézve, megint a pasik az okosabbak, megint nekik mindent szabad mert ök olyan nagyok!!Mintha nekünk csak hisztiböl álna az életünk.Én nem tudom megérteni a pasikat a csjokbban mindig csak a hisztit látják!Jó az tény, hogy van 1 pár ember, aki nagyon hisztis és mindenen kiakad, de ez még nem azt jelenti, hogy csak velünk van ez a helyzet!!
    Ezt kikérem magamnak nem vagyok hisztis, csak kiállok az igazamért, és teis ennyi!!
    A ferfi nem egy kulon faj XD Nyilvan valoan mi vagyunk a felsobbrenduek ez egyertelmu....
    Mert nem abbol all ??? Olvasd csak vissza a topikod meg a hszjeid, 2/3-uk a rinyalasodbol all h neked milyen szar az eleted meg stb.. Hisztis v mint a tobbi, nincs onbizalmad csak sirankozni tucc... tipikus noi jellem...

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Nem kéne, hogy a pohár megteljen horus!!
    Én meg is tudom fogni a számmat ha az kell, de ez már kiütötte a biztosítékot!!
    Hogy hogy a férfiak a felsöbbrendübbek??Ha mi nök nem lennénk ti mit csinálnátok mi??
    "Need doctor bad..."

Alapbeállítás

Ha mi nök nem lennénk ti mit csinálnátok mi??
    Húúú, ebbe bele sem merek gondolni.

Bár van itt olyan is, akinek volna erre is megoldása.

Oldal: 63 / 97 ElsőElső ... 1353616263646573 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •