Köszi a kommenteket!
Mondjuk egyedül ez rizikós most, mert múltkor nem emlékeztem, hogy fel volt állítva, jöttem be a szobába, és majdnem visszaestem az ajtón
http://treditor.hu/trle/tombraiders/..._cardboard.jpg
A klasszikus játékokat már újonnan nagyon ritkaság itthon beszerezni, viszont használtan annál inkábbNézz szét apróhirdetésekben és aukciós oldalakon, azokon mindig vannak
![]()
Szuper jó nagy gyűjteményed van Roli!Nekem ami van az Lv kiadású TR Anniversary, meg TR Underworld gyűjtőim van magyarul, de az Undi nem fut el a gépemen... Szaggat... De ez off volt. Bocsi. Viszont az a hibás nevű TR3 az poén.
Tomb Arider 3.... Új néven futott akkor a TR.
![]()
De akkor minden TR3nak az EVMs verziója Tomb Arider 3? xD![]()
A TRU gyűjtőit már akkor is megéri megvenni, ha nem fut, hacsak a könyv, bónusz DVD és képeslapok miatt isLegalább ennyivel büszkélkedhetünk, mert a többi országban nem volt ilyen
Csak a Limited Edition-nél, de ahhoz is csak a bónusz lemez van.
---
Nem, TR3-as EVM-et a hiba utána már kijavították, ebből a ARIDER-ből csak pár darab került ki mint a legelső kiadásUtána meg már normálisan kerültek a boltokba
Mondjuk a másik verziómon már Raider van.![]()
Hát mondjuk használtan vettem a gyűjtőit, de a képeslapok a dvd meg a könyvecske az annyira jó.A könyvet meg rendszeresen nézegetem, mert olyan szépek a képek benne.
Lara evolúciója a legérdekesebb. Poén, hogy a TRU-s Larának vagy egy millió polygonja van.
Meg a koncepciós képek is jók, imádom.
Csak kár, hogy a játék nagyot bukott... A fényképezős módszer tök jó lett volna, ami eleinte benne volt, csak kivették belőle... Az főoldalon (tombraiders.hu) olvastam. Kár érte...
Akkora becsben tartom az eredeti TR-jeimet, hogy isot csináltam róluk, ha fel akarom rakni, hogy ne koptassam a dvd-ket.
Azért a TR3 az poénos, hogy első kiadásnál ekkora bakit tudtak csinálni.
De hát mit lehet tenni. :vállatvon: De azért nekem azok a poszterek, amik vannak neked, azok nagyon tetszenek.
![]()
Szrtm meg ha bejutnál abba a szobába, csak a táskád maradna meg.![]()
![]()