Oldal: 11 / 21 ElsőElső ... 910111213 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 101 - 110 (210) összesen

Téma: Szia Roli :-)

Alapbeállítás

Idézet Roli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    http://treditor.hu/trle/tombraiders/.../roli/roli.htm

Frissítettük, van fent pár új cula
    Nagyon jó látni, amikor valaki ilyen gyűjteménye van, már csak a képeket is jó nézegetni, hát még hogy ha Nekem is lenne ilyen gyűjteményem, az lenne csak a pláne.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Köszi a kommenteket!

Mondjuk egyedül ez rizikós most, mert múltkor nem emlékeztem, hogy fel volt állítva, jöttem be a szobába, és majdnem visszaestem az ajtón

http://treditor.hu/trle/tombraiders/..._cardboard.jpg

A klasszikus játékokat már újonnan nagyon ritkaság itthon beszerezni, viszont használtan annál inkább Nézz szét apróhirdetésekben és aukciós oldalakon, azokon mindig vannak

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Szuper jó nagy gyűjteményed van Roli! Nekem ami van az Lv kiadású TR Anniversary, meg TR Underworld gyűjtőim van magyarul, de az Undi nem fut el a gépemen... Szaggat... De ez off volt. Bocsi. Viszont az a hibás nevű TR3 az poén. Tomb Arider 3.... Új néven futott akkor a TR.

Alapbeállítás

De akkor minden TR3nak az EVMs verziója Tomb Arider 3? xD

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

A TRU gyűjtőit már akkor is megéri megvenni, ha nem fut, hacsak a könyv, bónusz DVD és képeslapok miatt is Legalább ennyivel büszkélkedhetünk, mert a többi országban nem volt ilyen Csak a Limited Edition-nél, de ahhoz is csak a bónusz lemez van.
    ---
    Nem, TR3-as EVM-et a hiba utána már kijavították, ebből a ARIDER-ből csak pár darab került ki mint a legelső kiadás Utána meg már normálisan kerültek a boltokba

Mondjuk a másik verziómon már Raider van.

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

A TRU gyűjtőit már akkor is megéri megvenni, ha nem fut, hacsak a könyv, bónusz DVD és képeslapok miatt is Legalább ennyivel büszkélkedhetünk, mert a többi országban nem volt ilyen Csak a Limited Edition-nél, de ahhoz is csak a bónusz lemez van.
    ---
    Nem, TR3-as EVM-et a hiba utána már kijavították, ebből a ARIDER-ből csak pár darab került ki mint a legelső kiadás Utána meg már normálisan kerültek a boltokba

Mondjuk a másik verziómon már Raider van.
    Hát mondjuk használtan vettem a gyűjtőit, de a képeslapok a dvd meg a könyvecske az annyira jó. A könyvet meg rendszeresen nézegetem, mert olyan szépek a képek benne. Lara evolúciója a legérdekesebb. Poén, hogy a TRU-s Larának vagy egy millió polygonja van. Meg a koncepciós képek is jók, imádom. Csak kár, hogy a játék nagyot bukott... A fényképezős módszer tök jó lett volna, ami eleinte benne volt, csak kivették belőle... Az főoldalon (tombraiders.hu) olvastam. Kár érte... Akkora becsben tartom az eredeti TR-jeimet, hogy isot csináltam róluk, ha fel akarom rakni, hogy ne koptassam a dvd-ket. Azért a TR3 az poénos, hogy első kiadásnál ekkora bakit tudtak csinálni. De hát mit lehet tenni. :vállatvon: De azért nekem azok a poszterek, amik vannak neked, azok nagyon tetszenek.

Történész lilla logója
    Hely
    Leányfalu
    Üzenetek
    94

Alapbeállítás

http://treditor.hu/trle/tombraiders/.../roli/roli.htm

Frissítettük, van fent pár új cula
    ú, egyszer bejutnék ebbe a szobába, szerintem a cuccok 90%-a szép csendben landolna a táskámban...
    azért irigylésre méltó!
    (és még azt hittem, hogy sok figurám van...)

neee, olyan mobil hátlapot úgy akartam régen!!!
    Utoljára módosítva: lilla által : 2012-05-10 21:16

Alapbeállítás

Szrtm meg ha bejutnál abba a szobába, csak a táskád maradna meg.

Történész lilla logója
    Hely
    Leányfalu
    Üzenetek
    94

Alapbeállítás

lazán ott hagynám cserébe...

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Idézet lilla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ú, egyszer bejutnék ebbe a szobába, szerintem a cuccok 90%-a szép csendben landolna a táskámban...
    azért irigylésre méltó!
    (és még azt hittem, hogy sok figurám van...)

neee, olyan mobil hátlapot úgy akartam régen!!!
    Ha gondod, küldd el a fan templédet és kirakjuk Amúgy milyen figuráid vannak?

Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szrtm meg ha bejutnál abba a szobába, csak a táskád maradna meg.
    LOL

Oldal: 11 / 21 ElsőElső ... 910111213 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •