Oldal: 19 / 29 ElsőElső ... 91718192021 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 181 - 190 (283) összesen

Téma: Szia tombraidermaster1996 :-)

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Istenem. horus fiú.
    na, csinálok neked egy ilyet:

Matie: lány.
    horus: fiú.
    Kacsa: fiú.
    Roli: fiú
    Robbie: fiú
    OBig: ......fiú
    Michele: lány
    Scoobykah: fiú
    Caroline: lány
    YzaaA: lány
    CrashHungarian98: fiú
    Szajuri: lány
    namivanmar: fiú

most a legaktívabb fórumozókat ismerettem neki.
    Matie pipa, tudtam, horus-t nem tudtam, rólad tudtam, hogy srác vagy, Roli, Robbie pipa, tudtam, hogy fiúk, OBig, alap dolog, hogy tudtam, hogy férfi. Michele-t tudtam, hogy lány, Scoobykah meg főleg alap, hogy tudom, hogy fiú, még facebookon is ismerősök vagyunk. Caroline-ról is tudtam, hogy lány, Izáról is tudtam, hogy lány, meg facebookon ismerősök vagyunk, CrashHungarian98-ról is tudtam, hogy fiú, Szajuri-ról is tudtam, hogy lány, namivanmar-ról meg megint tudtam, hogy fiú, vagyis bocsánat, férfi. Elnézést kérek horus, azért, hogy le lányoztalak... :S Sorry! :S Köszönöm neked Kacsa barátom, hogy felvilágosítottál! Fú de gáz egy ember vok... Phú... XD Egy srácot le csajoztam... XD Rohadt gáz, nem azért, de tényleg...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Fú de gáz egy ember vok... Phú... XD Egy srácot le csajoztam... XD Rohadt gáz, nem azért, de tényleg...
    igen, sztem most disszidálj is, mert ez akkora széééégyen, gyááá de gáz vagy, lecsajoztál egy srácot, jaaaj.
    Anything could happen
    And it will

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Ezt most direkt csinálod?

Alapbeállítás

Azért ezzel a fiú-lány dologgal csak óvatosan.
    Egy biztos: OBig .....öregfiú.

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért ezzel a fiú-lány dologgal csak óvatosan.
    Egy biztos: OBig .....öregfiú.
    Oké, úgy lesz, hogy vigyázok. Te meg OBig ne öregfiúzd le magad, mert a lelked mélyén még fiatal vagy. Amúgy meg szerintem Te vagy a legbölcsebb közülünk, meg a legtapasztaltabb is. Többet tudsz, mint mi fiatalok úgy összességében. Azért csak sok mindent megtapasztaltál, sok helyen jártál. Tehát mindent tudsz a világról. Vagyis szinte mindent.

Alapbeállítás

"a lelked mélyén még fiatal vagy."
    Igen, mert haladok a második gyerekkor felé.

Amúgy meg a francokat. Ti fiatalok sokkalta többet tudtok, mint én.
    Jó-jó, tapasztalat van egy részről, de másik oldalról tiétek a jövő.
    Sok, nagyon sok fiatal van itt, és a többségük bizony tiszteletet érdemel.
    Persze van kivétel is.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Nem azzal van baj hogy lanynak neztel, igazabol semmi baj...
    csak az idegesit hogy már többször is hölgyikének néztek itt

Szuper moderátor OSZRichard logója
    Hely
    Bátaszék
    Üzenetek
    982

Alapbeállítás

Az, ha itt néznek lánynak az nem olyan vészes mint a való életben. Tudod nem dicsekvés képen de annyi nő irigyelte már a hajam, hogy egy kezemen nem tudom megszámolni.

Úgyanúgy azt se hányszor néztek már lánynak (azt lehet, hogy két kezemen se)
    Jelenlegi aláírás képed

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    "a lelked mélyén még fiatal vagy."
    Igen, mert haladok a második gyerekkor felé.

Amúgy meg a francokat. Ti fiatalok sokkalta többet tudtok, mint én.
    Jó-jó, tapasztalat van egy részről, de másik oldalról tiétek a jövő.
    Sok, nagyon sok fiatal van itt, és a többségük bizony tiszteletet érdemel.
    Persze van kivétel is.
    Hát Obig, szerintem ez nem így van. Nekünk fiataloknak legalább 90%-unk bunkó, mondjuk tisztelet a kivételnek. Az a baj ezzel, hogy ha mi ilyenek vagyunk, akkor milyenek lesznek a gyerekeink? Meg tapasztalom azt, hogy aki okos, azt lenézik... :S Fiatal korodban mennyivel másabb volt minden, nem volt se áram, se telefon se TV se számítógép, az emberek végezték a dolgokat, boldogok voltak. Ráadásul megvoltak ezek nélkül a technikák nélkül is. Másak voltak az emberek, más volt a világ. Most meg? Kész káosz és romlás az egész... Inkább lennék már idős, utálok gyereknek lenni... Szeretnék valami nagyot tenni a világunkért vagy valamit. Ez így olyan rossz, hogy látom azt, hogy az országban mekkora szegénység van, meg hogy az adó elviszi a fizetés egy harmadát. Sajnos tudom, hogy milyen, tapasztalom minden nap, mert olyan helyen élek plusz olyan családból származom, ahol néha nélkülözni is kell... Elszomorítanak a dolgok. Viszont amiket leírtam a régi korról, azt szüleimtől, nagyszüleimtől, nagynénéimtől hallottam.

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem azzal van baj hogy lanynak neztel, igazabol semmi baj...
    csak az idegesit hogy már többször is hölgyikének néztek itt
    Nagyon sajnálom tényleg, hogy lánynak néztelek. Jól ellőttem a dolgot... :S

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát Obig, szerintem ez nem így van. Nekünk fiataloknak legalább 90%-unk bunkó, mondjuk tisztelet a kivételnek. Az a baj ezzel, hogy ha mi ilyenek vagyunk, akkor milyenek lesznek a gyerekeink? Meg tapasztalom azt, hogy aki okos, azt lenézik... :S Fiatal korodban mennyivel másabb volt minden, nem volt se áram, se telefon se TV se számítógép, az emberek végezték a dolgokat, boldogok voltak. Ráadásul megvoltak ezek nélkül a technikák nélkül is. Másak voltak az emberek, más volt a világ. Most meg? Kész káosz és romlás az egész... Inkább lennék már idős, utálok gyereknek lenni... Szeretnék valami nagyot tenni a világunkért vagy valamit. Ez így olyan rossz, hogy látom azt, hogy az országban mekkora szegénység van, meg hogy az adó elviszi a fizetés egy harmadát. Sajnos tudom, hogy milyen, tapasztalom minden nap, mert olyan helyen élek plusz olyan családból származom, ahol néha nélkülözni is kell... Elszomorítanak a dolgok. Viszont amiket leírtam a régi korról, azt szüleimtől, nagyszüleimtől, nagynénéimtől hallottam.
    1. tanulj sokat
    2. sz@rd le aki bunkó
    3. kicsit légy te is "rosszfiú", azaz ne mutasd a többieknek, hogy te jobb vagy, mert megutálnak. (rééééééégi tapasztalat. )
    4. ismét: tanulj sokat, mert csak így juthatsz ki ebből a csicska országból. (no meg persze bűnözéssel, dehát ez nem mindenkinek adatik meg. )
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 19 / 29 ElsőElső ... 91718192021 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •