Oldal: 18 / 29 ElsőElső ... 8161718192028 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 171 - 180 (283) összesen

Téma: Szia tombraidermaster1996 :-)

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

A fáklya azért nem működik, mert lehet, hogy túl sok tüzet triggereltél. Párat anti-triggerlni kéne

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Értem, köszi. A fáklyákat kitöröltem onnan. Amúgy ha túl sok shadow effektet raksz be, akkor nincs ilyen gond?
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-13 10:22

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Nincs, mármint nem találkoztam még ilyennel, ami nem jelenti azt, hogy ne, lehet De nem hiszem.

Inkább a flame effectekre allergiás.

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Értem, de most, hogy kitöröltem a flameket, mostmár a fáklya ha felveszel valamit, vagy kapcsolót húzol meg, nem világít, csak utána... Tök rossz... Szerintem maradok annál, aminél sok tűz volt... Háááááááttttt.... Próbálom csinálni, de pár helyen nem jó, mármint mikor a crowbart venném fel, ott amikor felvenném, nuku fény, csak miután felvettem, és ott nincs se flame, se shadow...
    Javít: Semmi baj mostmár, meg van oldva. Műkszik normálisan, csak egy fáklyát dobj el feleslegesen, és utána nem lesz gond.
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-13 13:08

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Hellosztok! Kész a pálya. Egy dolgot még nem javítottam, az 1 klikkel magasabban levő Canopic jart a citromsárgát, valszeg nem is lesz javítva. Majd teszteltetem, vagy aki nagyon várja, azok kedvéért felrakom ide a linket ha feltöltöm megauploadra. Sziasztok!

Javít: Már minden kijavítva, nem lép ki sehol, nuku textúra hiba, ellenfelek sem hibáznak többé, a canopic jar kijavítva annyival, hogy a földön van, nem állványon, teljesen megváltozott a pálya a halloweeni kiadás óta. Ja meg van egy bónusz. A lényeg az, hogy a finish trigger előtti kocka mellett van egy titkos átjáró, ami persze toggle opacaty2-vel van elrejtve, és havas textúra van ott, na ott ha átmész, szét tudsz nézni a külső területeken. Amik elég jó kis fenyővel borított szépen kidolgozott területek.

Na ezt jól megfogalmaztam Bocsi, csak most keltem...
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-19 10:27

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Majd ha fent lesz a pálya, ezeket a saveket töltsétek be,hogy a külső területre kimenjetek. Bocsi a dupla hsz miatt, de így enged csatolást.
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2012-02-26 19:16

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Ma hülyéskedtem a pályával kicsit, beletettem a sleepy sophia múmiát. Csak egy a vicces probléma: benne van a tr1-es macskamúmia is a pályában és sophia még hörög ha jön feléd, meg ha behúz neked egyet akkor meg az az idióta múmiakiáltása van a tr1-ből, háááááát.... feküdtem az előbb a röhögéstől. Mondom még morogsz is drága rusnyaság? Így állunk? Na nekem sem kellett több, adtam neki robbanónyilat, utána csendben maradt a sophi.

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Sziasztok srácok! Lenne egy nagyon nagy kérésem felétek. Aki nagyon járatos objekt készítésben, azt ha nagyon szépen megkérném tudna nekem csinálni egy olyan kurtis outfitet, amin kurtis ingben és nyakkendőben van? Szeretnék egy trle party-s pályát csinálni, ahhoz kellene, nagyon szépen köszönöm előre is. Sziasztok! Olyanra gondoltam, mint itt ezen a honlapon, csak begombolt inggel.
    http://kurtistrent.weebly.com/costumes.html
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-28 18:55

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Egy kérdés? Ki játszott már a Sonic AdventureDX-szel? Most azt tolom tr-en kívül és nagyon bejön, jó a sztori, jó az irányítás, jó a történet, jó a soundtrack, és 2003-mas játék létére szerintem *****jó grafikája van. Pár baconembert leszámítva nagyon imádom. TR-ek mellett kedvenc játékom a Sonic is, minden része, de az adventureDX a kedvencem belőlük, Tr-ből az összes.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tudom, mivel Matie is és Horus is lány. Pont ezért szeretjük őket.
    Istenem. horus fiú.
    na, csinálok neked egy ilyet:

Matie: lány.
    horus: fiú.
    Kacsa: fiú.
    Roli: fiú
    Robbie: fiú
    OBig: ......fiú
    Michele: lány
    Scoobykah: fiú
    Caroline: lány
    YzaaA: lány
    CrashHungarian98: fiú
    Szajuri: lány
    namivanmar: fiú

most a legaktívabb fórumozókat ismerettem neki.
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 18 / 29 ElsőElső ... 8161718192028 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •