Oldal: 49 / 241 ElsőElső ... 3947484950515999149 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 481 - 490 (2403) összesen

Téma: Off-topic

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Vagy esetleg még a GameCam, hogyha nem akarod, hogy 4GB legyen egy kb. 10 perces felvétel. De úgy tudom, hogy ez nem vesz hangot trial verzióban, meg a Fraps eleve szebb képet vesz, csak kell hozzá egy külön meghajtó, hogy tárold a dolgokat.

Alapbeállítás

Idézet Ting eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Vagy esetleg még a GameCam, hogyha nem akarod, hogy 4GB legyen egy kb. 10 perces felvétel. De úgy tudom, hogy ez nem vesz hangot trial verzióban, meg a Fraps eleve szebb képet vesz, csak kell hozzá egy külön meghajtó, hogy tárold a dolgokat.
    Nekem egy durván 3 perces felvétel 3,90 GB. (És akkor nem egészen 3 percről beszéltem. )
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem egy durván 3 perces felvétel 3,90 GB. (És akkor nem egészen 3 percről beszéltem. )
    Az is játéktól függ, nem? Mert újabbaknál tényleg ezt csinálja, viszont én egy 2005-ös The Punisheren teszteltem legutóbb, és 4GB volt a 10 perces rész.

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagy lenne jövőre ott lennének az E3-on és bejelentenék az AOD2-őt
    Folytassuk itt.

Hmm, előbb be kéne bizonyítaniuk, hogy valóban képesek jól összehozni egy játékot a mai igényeknek megfelelően. Ez nem feltétlenül TR-t jelent.

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Vagy kéne keresniük elsőnek egy kiadót (SE) és utána megkaphatná de szerintem már nyugdíjba ment a nagyja.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Michele eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Folytassuk itt.

Hmm, előbb be kéne bizonyítaniuk, hogy valóban képesek jól összehozni egy játékot a mai igényeknek megfelelően. Ez nem feltétlenül TR-t jelent.
    hmm... ezen már én is gondolkoztam lehet hogy a mai generációnak már nem tudnának olyan jó játékot összehozni....

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Igen, a "kockavilágban" mesteriek voltak, de egy next genes játék kérdéses, hogy menne-e nekik.
    De ha én el tudom képzelni, hogy a régieket milyen módon lehetne áthozni mai szintre, akkor ők...! Még szép. Mondjuk ki tudja merre vannak a világban? A fene egye meg az egész ügyet.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Michele eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mondjuk ki tudja merre vannak a világban?
    Már rég feloszlottak, és semmi kedvük nem lenne újra összeállni, maxium hobbiból.
    Mondjuk Nathan McCree-t elfogadnám soundtrack készítőnek, akár a TR9-hez is.
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

öhm tudna vki segíteni?Fraps progi full verzión hogyan veszek fel hangot?

mert Sound input mikrofon van beállítva+Sound device pedig Nvidia nforce stb stb.
    nem tudom megváltoztatni.ill ha ti sem tudjátok akk tudtok vmi olyan progit,amivel hangot is lehet felvenni?

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már rég feloszlottak, és semmi kedvük nem lenne újra összeállni, maxium hobbiból.
    Mondjuk Nathan McCree-t elfogadnám soundtrack készítőnek, akár a TR9-hez is.
    Egyáltalán nem biztos. Ki tudja, mit csinálnak jelenleg? Arra kell amúgy gondolni, és ez tutkó biztos, hogy hatalmas sikerre tennének szert, ha visszajönnének, egy igazi, vérbeli Tomb Raider-rel. Megérné Nekik, ez 100 %, akkor meg nem értem, miért nem jönnek vissza? Tudja a fene hogyan gondolkoznak ezek.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Oldal: 49 / 241 ElsőElső ... 3947484950515999149 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •