-Nincs kiadójuk tehát nem SEnél vannak és joga sem lenne kiadni egy új TR-t.
-Valamiből megkel élni!
-Új játékai sem voltak nagy durranások.
-Nincs kiadójuk tehát nem SEnél vannak és joga sem lenne kiadni egy új TR-t.
-Valamiből megkel élni!
-Új játékai sem voltak nagy durranások.
Lehet, hogy némelyikük már nem is ebben az iparágban van.
Aztán jól beégtek, nincs bizalom feléjük.
Ahogy gondolkoznak... Hát csak nézz szét játékfejlesztéses oldalakon. Bazi nagy a kockázat. Kell rá lé. Reklám. Meg minden lóf*sz. Ha olyan könnyen menne, már én is belevágtam volna.
Meg aztán a jogokat nem adják át csak úgy gondolom.
Az viszont igaz, hogy vérbeli TR-t ők tudják, hogy kell csinálni. De hát... Kinek számít ez? Ahogy nézem, nem sok mindenkinek. Eléggé megoszlottak a rajongók is. Némelyeknek a Crystal "TR"-je az igazi, mintha a semmiből pattant volna ki az egész. Komolyan...
De legalább lenne egy e-mail címünk vagy valami...A mai modern világban nehogy elérhetetlenek legyenek már.
Egy jó dumára csak, nem győzködésre.
![]()
És azzal mit értek el hogy egy dicsérő üzenetet írtok nekik?szerintem anélkül is tudják hogy sokan imádják még mai napig is
![]()
Szerintem ha látnák azt, hogy van igény rájuk, akkor visszajöhetnének, persze mondom ezt most mindenféle jog, meg egyéb szarság nélkül. Szívesen csináltatnék emberekkel egy ilyen felmérést.
http://wolfkatirajongok.wordpress.com
http://katiwolf.gportal.hu/
hja de jo lenne ha vissza jönnének ök legalább nem b*ssz*k el az egész játékmenetet mint a Cristálosok![]()
"Need doctor bad..."
A mútkor mikor feljött a téma utananéztem és a legtöbbjük itt-ott még mindig játékot fejleszt...
Igény nem nagyon van rá mert ahogy látom csak ezen a fórumon vannak klasszikus-rész fanok
Sztem ha egyesülnének akkor a jogokat nem lenne olyan nehéz megszerezniük mert már eidos az SEhez tartozik, SE meg nem olyan köcsög, az 100% hogy a főjátékot nem vehetnék birtokba, de sztem 1 Spin-Off játékot még csinálhatnának![]()
Letöltöd a VAC nevű programot ami létrehoz egy virtuális hangkártyát, majd telepítés után ezt állítod be alapértelmezett hangeszköznekEzután tudsz hangot is felvenni, ám mikor felveszel nem lesz hang, csak a videón
Petya, azért, még ha el is rejted kérlek, legközelebb ilyet inkább mellőzzük
Utoljára módosítva: wdavid által : 2011-06-08 23:48