Eredmény: 1 - 10 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Threaded View

Előző hozzászólás Előző hozzászólás   Következő hozzászólás Következő hozzászólás
    Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Na ahogy neki is fogtam úgy ki is vittem a TR1-et
    Nem tudom hogy hova lettek a statisztikáim de amik eddig megvannak felteszem, am tegnap fejeztem be

Spoiler!

Bevallom nagyon nehéz volt, sokszor azt se tudtam h hova menjek mit csináljak, hogy ezt már megcsináltam-e? Sokszor ugyanazt 2x is sikerült megcsinálnixD
    Na mindegy ez a rész kifejezetten tetszett magamtól vittem végig segítség nélkül és ezért büszke is vagyok rá

Ki terveztem vinni a TR2-öt magyarul vittem ki ez is hihetetlenül tetszett néhány kisebb segítséggel de nagyjából magamtól vittem ki a játékot
    A vége felé a pókoktól húú de nagyon féltem, söt rettegtem, mondom magamba"Mikor lesz vége? Jaj ne gyere közelebb!!" Pár sikítás is elhangzottxDD Na mindegy itt van

Spoiler!

Kérem szépen a medi használat elég gyatra lett xDD Még a végére is azt hittem, hogy nem lesz elég, meghalok stb. de aztán 3ikszorra sikerült kinyírni a sárkányt Nagyon király volt nagyon tetszett, remélem hogy nem ez volt az elsö és az utolsó h kivittem
    Utoljára módosítva: YzaaA által : 2014-07-15 15:43
    "Need doctor bad..."

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •