Elkezdtem végigjátszani a TR1-et mivel az anni kedvet adott hozzá xD
idáig jutottam:P az elsö stafó tellós minöségü, szal nem teszem fel.
Spoiler!
Elkezdtem végigjátszani a TR1-et mivel az anni kedvet adott hozzá xD
idáig jutottam:P az elsö stafó tellós minöségü, szal nem teszem fel.
Spoiler!
"Need doctor bad..."
WOW!Tök jó, hogy elkezdted.
Eddig hogy tetszik?
PS emulátorral játszod, vagy a PC-s verziót használod?
Elég jól haladsz, ahogy látom.
![]()
:P Én laptopon sajna nem tudom játszani, mert nem támogatja az opengl-t, a nagy gépet meg nem akarom bekapcsolni, mert sok áramot fogyaszt, így hát telón játszom PS1 emuval. XD Egész jól ment a Coliseumig. XD De annyira jó a PS1 soundtrack.
Egyszerűen szerelmes lettem még jobban a TR1-be.
Az a legjobb az összes TR közül, az az örök kedvenc.
De jó, hogy PC-n is vissza lehet hozni a PS1-es soundtrackot, egyszerűbben, mint ahogy le van írva.
Biztos, hogy szeretni fogod a TR1-et, mert milliószor jobb, mint a TRA.
A TRA az egy olcsó vacak TR1 utánzat és még bugos is...
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Ügyes YzaaA!
Én is elkezdem majd lassan az egész sorozatot előről...
Nem lehet megunni!![]()
Volenti Nihil Difficile
KösziNekem úgyis TR4 a favorit ♥ Megragadott ez a színes világ nagyon tetszik úgyhogy majd rászánom magam és folytatom tovább
![]()
"Need doctor bad..."
Én most játszom a TR4-et és nagyon tetszik.Hall of demetriusnál járok, de nem nyílik az ajtó... XD De gameplayt nem nézek, majd rájövök. XD
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Sok szerencsét![]()
"Need doctor bad..."
Köszönöm YzaaA!Neked is sok szerencsét és sok kitartást és sok élményt kívánok a TR1-hez!
Imádni fogod a végét is, mert az nem bugos, és nem irányíthatatlan, nem úgy, mint a TRA-ban. :P Ráadásul a TR1 sokkal szebb is.
![]()
:P
Off: A TR4-ben annyira tetszenek az újítások és a történet, hogy belészerettem úgy, ahogy van.Csak unom már a sok homokot. XD Már a szobám is tele van vele. XD A fejtörők meg néha egész nehezek, sokszor tök egyértelmű, de van amikor nem.
De ez a jó a klasszikus TR-ekben, na meg minden jó bennük.
A next genek olyan unalmasak és tiszta bugosak... :S Kívül fénylik, belül rothadt, én így gondolom.
A régiek még míves munkák voltak.
)
Osztozom a véleményenValahogy már képtelenek jó TR-t csinálni, és szerintem ezek nem is tudják, hogy milyen az igazi Tomb Raider!
![]()
"Need doctor bad..."
Ujujj,tombraidermaster1996 tele van vele a szobád? :O Csak a skorpinyók be ne másszanak... XD
Nekem mindegyik Tomb Raider játék tetszett szóval nem lehet (annyira) eretneknek nyilvánítani.![]()
Volenti Nihil Difficile