Megvettem a Tomb Raider 1-3-at gog.com-ról és az a Tomb Raider 1, amit adnak hozzá, egyszerűen nem megy, azt írja ki, hogy nincs opengl kompatibilitása a laptopomnak ad 1, ad2 a vírusírtóm törli a gogwrapper.exe-t is... :S De ha letiltom a vírusírtót, akkor hiába van meg a gogwrapper.exe, attól függetlenül kiírja az opengl hibát... Mi ilyenkor a teendő? Mivel integrált videókártyás a laptopom, így nem tudom, hogy az-e a probléma... Előre is köszönöm a segítségeteket!Jaj és még valami, win7-en játszanám és az sem egy életbiztosítás a régi TR-eknek... De a TR2 (a gog-os verzióhoz fel lehet tenni a magyarítást?),TR3,TR4, TR5, TR6, Legend, Anni futnak rajta, érdekes, nemde?
Viszont olvastam egy olyanról, hogy a steames verziójú TR1-ben vissza lehet hozni a ps1-es számokat, de mivel a gog.com-os változat és a steames változat ugyan azokat a fájlokat használja, így a gogo-os változattal is meg lehetne csinálni, na de az opengl hiba a bajom... Itt a link, hátha valaki sikerrel járna.http://steamcommunity.com/sharedfile...118984427#5532