Oldal: 6 / 12 ElsőElső ... 45678 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (119) összesen

Téma: Tomb Raider 1 + Gold

Alapbeállítás

Idézet Scoobykah eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az nemlehet Larson.a hangja is más,meg mondom lelövöd egyiptomban,mielőtt felmásznál a scionért.
    meg gondolj bele...semmiképp nemlehet ő,ha Lara mire kimászik nincs ott.a Cowboyfickó meg igen.
    már csak azért is gondolom így,mivel akkor ha "Egyiptom kedvéért" öltözött át,akkor ugyanannak kellene lennie ott mint a bányában
    Am a hangja hasonlít egy picit. Vagy ugyanaz?

Történész lilla logója
    Hely
    Leányfalu
    Üzenetek
    94

Alapbeállítás

Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitől!
    Feltettem a TR1-et a gépemre, leszedtem hozzá a VDM soundot és a Gildos cuccot is. Eddig oké. Csak az a baj, hogy vagy nem indul el a játék VDM sounddal (A Gildos nem is indítja mellé), vagy megakad az EIDOS logónál a képernyő, vagy piszkosszürke lesz a háttér, ami folyamatosan átmegy lilába, bordóba majd feketébe. Ekkor kikapcsolni sem tudom a játékot, és újra kell indítanom a gépet.
    Valaki meg tudja mondani, mi lehet a hiba?
    Köszi!

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Próbáld meg a Mintra Systems telepítőjét, nekem azzal működött, egyszer próbáltam én is glidossal meg vdm sounddal, de nálam is ugyan ez volt a gond... Nem tudom, hogy mi okozza, de idegesítő tud lenni. A Mintrás telepítővel zenéd is van, ha olyan a cd-d vagy az isod. Ha sold outosod van, ahhoz kell audio pack is, ha nem sold outos, akkor automatikusan felmásolja a cucclikat a cd-ről, vagy a cdképről, csak ha játszol, akkor mindig be kell rakni a cd-t vagy be kell mountolni az isot abba cd meghajtóba, vagy virtuális meghajtóba, amit beállítottál. Nálam a g volt megadva anno virtuális meghajtók közül, oda kellett bemountolnom, aztán volt zene is, meg grafikailag is jobb volt teljes képernyősen, nem kell beállítani szinte semmit, mert alapból beállítja az értékeket a zenéhez, ráadásul tökéletesen megy.

http://trld.mintrasystems.com/tr1setup/ Itt a link, ha nem gond srácok. Innen az 1.2-eset töltsd le, hátha segít. VDM soundot meg töröld le, Glidos meg megint nem kell ehhez. Remélem, hogy ezzel tudtam segíteni lilla.

Alapbeállítás

Hmmmm!!
    Utána kéne ennek nézni Roli!!!
    Hátha tényleg jobb a cucc, mint a glidos.

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Csekkolom, köszi!

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Nekem ez bevált, ezzel játszottam ki a Tomb Raider 1-et, és tökéletesen ment, dosboxot használ és az nem fagy le.

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Tényleg működik, fel is raktam, köszi

http://tombraiders.hu/index.php?opti...=480&Itemid=24
    (Helyrepofozom még ma ezt az oldalt, hogy átláthatóbb legyen.)

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet Roli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tényleg működik, fel is raktam, köszi

http://tombraiders.hu/index.php?opti...=480&Itemid=24
    (Helyrepofozom még ma ezt az oldalt, hogy átláthatóbb legyen.)
    Nincs mit! Örülök, hogy megy. Zene van hozzá neked? Nekem anno volt, de isoban volt meg, aztán eltűnt, de ezzel a telepítővel játszottam ki. Ráadásul ugye, hogy nem nehéz bekonfigurálni? Ezt mindenki feltudja tenni, és működni is fog neki a játék, persze ha sold outos, akkor sajna zene nélkül... :S Na de a lényeg, hogy másnak is működik, nemcsak nekem.

Történész lilla logója
    Hely
    Leányfalu
    Üzenetek
    94

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nincs mit! Örülök, hogy megy. Zene van hozzá neked? Nekem anno volt, de isoban volt meg, aztán eltűnt, de ezzel a telepítővel játszottam ki. Ráadásul ugye, hogy nem nehéz bekonfigurálni? Ezt mindenki feltudja tenni, és működni is fog neki a játék, persze ha sold outos, akkor sajna zene nélkül... :S Na de a lényeg, hogy másnak is működik, nemcsak nekem.
    sold outosom van, de megnézem, ezer hálám a gyors és segítőkész reakcióért! gyorsan meg is próbálom.

Jaj, tökéletesen megy! Azt viszont nem tudom, hogy minden zene megy-e, de a főmenüben szól, és a secret hangok is működnek. nagyon köszi!
    Utoljára módosítva: lilla által : 2012-05-08 16:30

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet lilla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sold outosom van, de megnézem, ezer hálám a gyors és segítőkész reakcióért! gyorsan meg is próbálom.

Jaj, tökéletesen megy! Azt viszont nem tudom, hogy minden zene megy-e, de a főmenüben szól, és a secret hangok is működnek. nagyon köszi!
    Nincs mit! Hogyhogy van zene a sold outosban? :O Nekem nem volt... Jaj, de tényleg, ott van írva, hogy a telepítő audio fixet is tartalmaz. Örülök, hogy megy. Jó játékot kívánok neked lilla!

Oldal: 6 / 12 ElsőElső ... 45678 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •