Értem, köszönöm szépen a véleményedet Szajuri!

Abban én is reménykedek, hogy összejön valamikor, csak hát az a baj, hogy egy 100-as alatt jó gépet már nem igazán veszel... Vagy szimplán felújítanom kellene a gépet, kellene 10gb ram minimum, 1gb-s videókártya meg rohadt erős processzor... És még így se biztos, hogy olcsóbban jönnék ki...

Olyan drága már minden, hogy az már felháborító...

Amúgy tényleg durva, hogy még mindig alfa, de szerintem az az oka, hogy kb. két évig keresték a sztorit, utána plusz egy év az, hogy a motort felfejlesszék, plusz az objekt kreálás plusz az animációk, textúrák megcsinálása, utána a pályaépítés és ez eddig nagyjából kész, az alap kész van, amiatt alfa, mert azért még sok dolog van vele, amit változtatniuk kell meg azért még az új ötletek stb. Tehát van vele dolog, de szerintem kib@szottul ígéretesnek néz ki.

Annyira szép. Mondjuk még a TR1-nél is elámulok néhány helyszínnél, hogy Úristen ez milyen gyönyörű, pedig már annyi idős a játék, mint én, mondjuk én picivel öregebb vagyok nála, de akkor is szépen meg van csinálva, mint mindegyik rész. Az AOD-ban meg szerintem a Louvre a leghangulatosabb és a legszebben kidolgozott része. Mindegyik TR-ben van valami különleges, van valami jó és van valami extra.

Ezt tiszteletben kell tartani, a régi részekben és az új részekben ezek minden megvoltak maximálisan. Akkor ez miben térne el a többi résztől??!! Ugyan olyan különleges és jó lesz, mint a régiek és az újak együttesen, sőt még lehet, hogy hosszabb is lesz, mint bármelyik TR rész, ki tudja?