Oldal: 40 / 82 ElsőElső ... 30383940414250 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 391 - 400 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Szerintem a 10 giga RAM, csak költői túlzás akart lenni. Amúgy egyetértek, komplett gépet kell venni ha már nagyon régi a többi hardver.
    tombraidermaster1996:
    Én a közeljövőben akarok új gépet venni, úgyhogy benne vagyok most a témában, ha kell segítség akkor itt leszek. Ahogy gondolom Petya és Kacsa is.
    youtube.com/ScureHD

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Stranger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem a 10 giga RAM, csak költői túlzás akart lenni.
    hát lehet, csak úgy írta, hogy:
    Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    kellene 10gb ram minimum
    mivel ott van a minimum szócska, lehet, hogy komolyan értette.
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Idézet Szajuri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Háát ez az én gépigényem, nem kell szuperebb nekem Intel Core 2 Quad cpu Q6600 @ 2,40GHz, 4.00GB DD3 RAM, nvidia geforce 9800GTX/9800GTX+ 1GB és vígan fut a Buttlefield3 60fps-sel.
    Intel Core 2 Quad Q8400 ~ 3.6 Ghz (Tuningolva, alapjárat: 2.6 Ghz)
    2 x 2 GB Kingston HyperX RAM (Tuningolva, 888 Mhz, alapjárat: 600 Mhz)
    Asus GTX 275 896 MB (GPU Clock 700 Mhz, Memory Clock 1200 Mhz, tuningolva, alapjárat: GPU: 633 Mhz, Memory: 1134 Mhz)

Battlefield 3 Video Settings:
    Texture Quality Ultra
    Shadow Quality Ultra
    Effects Quality Ultra
    Mesh Quality Ultra
    Terrain Quality Ultra
    Anti-aliasing Deferred 4xMSAA
    Anti-aliasing Post High
    Motion Blur On
    Anisotropic Filtering 16x
    Ambient Occlusion HBAO

Mindez DirectX 11 -ben, lehámozva pár Dx11 effektet, mivel a kártyám csak DirectX 10 -et kezel. (A DirectX 11 kódja visszafordítható.)

És így fut Nekem ezeken a beállításokon 30 FPS -el, tehát lehetetlen, hogy Neked 60 FPS -el fusson

Ez a kép pedig szerintem elmondja, hogy melyik kártyás konfig teljesíti a minimum 60 FPS -t: (A kártyát egy i7 4.00 Ghz proci hajtja ki, ehhez társul 8 GB RAM)

Értem, köszönöm szépen a véleményedet Szajuri! Abban én is reménykedek, hogy összejön valamikor, csak hát az a baj, hogy egy 100-as alatt jó gépet már nem igazán veszel... Vagy szimplán felújítanom kellene a gépet, kellene 10gb ram minimum, 1gb-s videókártya meg rohadt erős processzor... És még így se biztos, hogy olcsóbban jönnék ki... Olyan drága már minden, hogy az már felháborító... Amúgy tényleg durva, hogy még mindig alfa, de szerintem az az oka, hogy kb. két évig keresték a sztorit, utána plusz egy év az, hogy a motort felfejlesszék, plusz az objekt kreálás plusz az animációk, textúrák megcsinálása, utána a pályaépítés és ez eddig nagyjából kész, az alap kész van, amiatt alfa, mert azért még sok dolog van vele, amit változtatniuk kell meg azért még az új ötletek stb. Tehát van vele dolog, de szerintem kib@szottul ígéretesnek néz ki. Annyira szép. Mondjuk még a TR1-nél is elámulok néhány helyszínnél, hogy Úristen ez milyen gyönyörű, pedig már annyi idős a játék, mint én, mondjuk én picivel öregebb vagyok nála, de akkor is szépen meg van csinálva, mint mindegyik rész. Az AOD-ban meg szerintem a Louvre a leghangulatosabb és a legszebben kidolgozott része. Mindegyik TR-ben van valami különleges, van valami jó és van valami extra. Ezt tiszteletben kell tartani, a régi részekben és az új részekben ezek minden megvoltak maximálisan. Akkor ez miben térne el a többi résztől??!! Ugyan olyan különleges és jó lesz, mint a régiek és az újak együttesen, sőt még lehet, hogy hosszabb is lesz, mint bármelyik TR rész, ki tudja?
    130K -ból olyan gépet veszel magadnak, hogy az bőven elég lesz Neked, ha nem akarsz pl. BF3 -mal ultra részletességen játszani. Minden más meg úgy fog csúszni egy 130K -s gépen, mint a takony.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

HD6850 belefér egy 130k-s keretbe, az pedig még FullHD-ben is bírja. Amúgy szerintem nem akar ilyen drágát venni.
    youtube.com/ScureHD

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Stranger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    HD6850 belefér egy 130k-s keretbe, az pedig még FullHD-ben is bírja. Amúgy szerintem nem akar ilyen drágát venni.
    neem hát. TRmasternek elég lenne bőőőven egy 100 ezres gép is.
    csakhát persze az is 100 ezer. :\ remélem van spórolt pénzed.
    Spoiler!
    Anything could happen
    And it will

Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Én is így gyűjtögetek, már vettem hangfalakat csak a gépet kéne már leváltani... A TV-d meg ugye tudod, hogy csak LED háttérvilágítású és semmivel sem ad jobb képet mint egy régebbi (CCFL) világításos?
    youtube.com/ScureHD

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    neem hát. TRmasternek elég lenne bőőőven egy 100 ezres gép is.
    csakhát persze az is 100 ezer. :\ remélem van spórolt pénzed.
    B@szdmeg Kacsa! Olyan khurva rendes tudsz lenni. :P XD Tudod, hogy szeret Téged mindenki. XDXD Spórolt pééénz???!!! Na olyanom nincs, mert apám mindig addig ordítozott, míg oda nem adtuk neki, hogy vegyen cigit és lehiggadjon... Ballagói zsém ami 20ezer forint volt, puff semmivé vált a sok ordítozás miatt... Na de ez már off. Amúgymeg ha tudsz mondani olyan árban gépet, amin az új TR is meg minden játék elfutna egy 100-as alatt csak szólj!

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

B@szdmeg Kacsa! Olyan khurva rendes tudsz lenni. :P XD Tudod, hogy szeret Téged mindenki. XDXD Spórolt pééénz???!!! Na olyanom nincs, mert apám mindig addig ordítozott, míg oda nem adtuk neki, hogy vegyen cigit és lehiggadjon... Ballagói zsém ami 20ezer forint volt, puff semmivé vált a sok ordítozás miatt...
    húhh, bocsi, ezt nem tudtam. :\ nem lennék a helyedben.
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Háát... Sokmindent nem tudsz még az életemről, de ne is akard tudni, mert akkor az a történet neked nem tetszene... Nem akarom sajnáltatni magam, csak apám ilyen rossz ember, mindenért ordít, meg utál engem, tiszta szívéből, mióta csak megszülettem... Lassan már ott tartok, hogy öngyilkos leszek... Olyan dolgokat vág az ember fejéhez, hogy az csak na... És nem veszi észre, hogy ezzel khurvára megbántja az embert...

Alapbeállítás

Ne is foglalkozz vele tombraidermaster1996! Egyszerűen nézz át rajta. Gondolj arra talán, hogyha megöregszik, akkor majd rinyál.
    Nemisértem, az ilyennek minek gyerek-család.

Oldal: 40 / 82 ElsőElső ... 30383940414250 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •