Oldal: 50 / 97 ElsőElső ... 40484950515260 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 491 - 500 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De olyan magyart amiben vanak ilyen más szavak vagy a magyarorszagit ?
    Ezt már régóta megakartam kérdezni ha YzaaA megengedi itt megteszem XD
    Horus nálatok ahol élsz ott mennyire beszélnek magyarul? suliban, boltban stb?
    Meg tényleg ennyire nem szeretik a magyarokat mert én komolyan voltam 1-2x Kassán és nem mertem megszólalni LOL

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Yza meg azert probal helytelenul irni hogy a modik ne unatkozzanak, tudtommal azert vagy itt hogy moderalj nem azert hogy kritizalj...
    Elnézést, hogy hozzászóltam. Teljesen alap dolognak tartom, hogy az ember normálisan írjon, erre próbáltam buzdítani.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Horus nálatok ahol élsz ott mennyire beszélnek magyarul? suliban, boltban stb?
    Meg tényleg ennyire nem szeretik a magyarokat mert én komolyan voltam 1-2x Kassán és nem mertem megszólalni LOL
    Hat alapsuli full magyar volt ot nem beszeltunk szlovakul... EN egy nagyon nagy faluba lakok, itt mindenki beszel magyarul csak mar a hivatalba nem... Most ahova suliba jarok ott, mar a kozepsuliba nem volt hely igy minket az alapsuliba tettek ahol szlovakok vannak na most ott nem mehetunk be a fobejaraton mert akk vegig megyunk az alapsulin es meg a szlovakok megorbulnek szal nekunk korbe kell menni a sulin...
    A kornyezo varosokba se nagyon beszelnek magyarul ha tudnak is akor sem szolalnak meg magyarul... Este varosokba isten ments kimenni magyar embernek me kimehetsz de mar nem biztos hogy hazatersz...
    Utaljak itt a magyarokat...

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Hat alapsuli full magyar volt ot nem beszeltunk szlovakul... EN egy nagyon nagy faluba lakok, itt mindenki beszel magyarul csak mar a hivatalba nem... Most ahova suliba jarok ott, mar a kozepsuliba nem volt hely igy minket az alapsuliba tettek ahol szlovakok vannak na most ott nem mehetunk be a fobejaraton mert akk vegig megyunk az alapsulin es meg a szlovakok megorbulnek szal nekunk korbe kell menni a sulin...
    A kornyezo varosokba se nagyon beszelnek magyarul ha tudnak is akor sem szolalnak meg magyarul... Este varosokba isten ments kimenni magyar embernek me kimehetsz de mar nem biztos hogy hazatersz...
    Utaljak itt a magyarokat...
    Akkor jól tettem hogy nem szólaltam meg xD Nem értem miért kell gyűlölniük a magyarokat :S
    Na de a Kofola nagyon fini

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Akkor jól tettem hogy nem szólaltam meg xD Nem értem miért kell gyűlölniük a magyarokat :S
    Na de a Kofola nagyon fini
    Kofola nem rossz :P
    Szlovakok/csehek regen is azt akartak hogy csak szlovakok legyenek itt de ez nem sikerult nekik me az itteni szlovakok meg elmagyarosodtak xD
    Magyaroknak koszonhetik hogy most letezik az a szlovak nep most meg gyulolkodnek...

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Kofola nem rossz :P
    Szlovakok/csehek regen is azt akartak hogy csak szlovakok legyenek itt de ez nem sikerult nekik me az itteni szlovakok meg elmagyarosodtak xD
    Magyaroknak koszonhetik hogy most letezik az a szlovak nep most meg gyulolkodnek...
    Hát de komolyan ez a gyűlölködés semmire se jó :S Több pénzük lesz nem több kaját kap a purgyé nem xD Amíg hasznos tagja a társadalomnak valaki addig felőlem lehet bármi XD ez annyira primitív viselkedés a részükről jó nem akarok általánosítani nadena XD

Alapbeállítás

Persze van valami okuk a haragra, de ez már régi történet. 50 év után túl kellett volna már ezen lépni. Amikor én kint voltam, a magyarok is úgy tettek, mintha nem tudnának magyarul.
    Sajnos az a baj, hogy a kinti magyarok is néha arrogánsak.
    És itt is, minket nevelnek.
    Urambocsá, hogy egy moderátor véleményt alkotott. Már miért ne kritizálhatna egy moderátor? Elmondta a véleményét, és kész. Ez szabad ország!
    YzaaA-tól már megszoktam a stílusát, engem pölö nem zavar, sőőőt..... Az viszont igen, ha egy nevet helytelenül írnak le. Hogy finoman fogalmazzak, nagyfokú udvariatlanságnak tartom.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Magyaroknak már akkor bajuk volt a szláv népséggel mikor bejöttek ide...
    En nem tudok rájönni egyszeruen hogy miert utálnak minket...
    sajna sokan szlováknak vallják magukat, sokan már a gyerekeiket is szlováknak nevelik....
    Yza ő yza igy ir es lehet helytelenull de azert tokeletesen meglehet erteni

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

ráadásul még röhögni is lehet rajta!
    Anything could happen
    And it will

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

nyugottan
    én ojan magyar nyelvet beszélek ami 1 kicsit fura lenne a számotokra megtanulni mert én paraszt magyart beszélekXD
    Idézet Michele eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elnézést, hogy hozzászóltam. Teljesen alap dolognak tartom, hogy az ember normálisan írjon, erre próbáltam buzdítani.
    és becsben is tartom Michele probálok minél helyesebben írni de vagy nem visz rá a lélek vagy egyszerüen nem tudom leírni azt a szót rendesen ha ismerem ha nem ez van:P
    Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    YzaaA-tól már megszoktam a stílusát, engem pölö nem zavar, sőőőt..... Az viszont igen, ha egy nevet helytelenül írnak le. Hogy finoman fogalmazzak, nagyfokú udvariatlanságnak tartom.
    köszönöm OBig bár én ugy sem tudnék ennél helyesebben írni mert nem megy:P
    Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ráadásul még röhögni is lehet rajta!
    már a melyiken:P
    én így írok ez van ezt kell szeretni
    nem tom de amikor füzetbe írok orákon akkor helyesebben írok mint a gépen:P
    lehet hogy mert a gépen már virtuálisan írok és már el lehet követni pár hibát(akarattal) mert nem szólnak be ezért de úgylátszik tévedtemXD
    engem nem zavar mostmár ha megszólnak legalább tudni fogom hogy ezt többet nem kell ill nem szabad csinálni^^
    "Need doctor bad..."

Oldal: 50 / 97 ElsőElső ... 40484950515260 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •