Csalás nélkül!!:D
Nyomtatási nézet
Csalás nélkül!!:D
Elhiszem YzaaA. Nekem az jött be a TR5-ben, hogy legalább változatosak a helyszínek. A kedven c pályám a labyrint volt. Főleg amikor jött a csonti. :D Én imádtam. Jókat játszottam vele anno. Most a TR1 TR3 meg Angry Birds minden mennyiségben. :D Annyira jók a klasszikusok, de az újak sem rosszak, de a videókártyám csak az anniversary-ig viszi. Vagyis az anni-t fullon viszi, de már az undit egyáltalán nem... Kár lenne szerintem a TR sorozatért, ha csak úgy simán elnyelné őket a feledés homálya... :'(
Nekem is a szar vidikarim csak az Undi-t nem viszi rendesen....
Még az Amnesiában is elkap pár hibát, ugyértem h leesik az FPS-ek száma, nem tom mennyivel, mert nem mértem:D
Nekem a TR4 a Favorit!!:3Egyszerüen imádom^^
Szerinetm a klasszikusok jobbak, az ujjakkal sincs semmi bajom, de viszot azokat hamarabb megunom, mint a régieket, mert túl könnyüek:rolleyes:
Enyi a baj.Máskén jobb lenne.:D
Ha a TR9-be is raknak segítséget a puzzelek-be akkor felfordúlok!!:nut:
:D :D Ez jó YzaaA. Mármint a felfurdulás része. :D Amúgy tényleg így van, hogy az újak nevetségesen könnyűek... A régiek meg megunhatatlanok.
semmi gond, én sztem a TR9-et a lehető legnehezebb nehézségi szinten kezdem el elsőre (ha nincs úgy mint pl. a Resi5-nél; hogy ki kell játszani és azután nyílik meg a legnehezebb nehézségi szint)
ráadásul bárminemű hint nélkül, azaz semmi Survival Instinct, semmi segítő ikon, semmi semmi. :)
mert aszonták, kikapcsolható lesz ez a Survival Instinct, akkor sztem a többi segítő vacak is kikapcsolható lesz :)
Hát reméljük. Majd vidiket nézek róla ha egyszer megjelenik. :D
Értem. Na kész vagyok a middle of nowhere halloweennal, már csak fel kell egyszer tölteni, de tegnap kész lett a xmas edition is. A pálmafák le lettek cserélve fenyőre, esik a hó, karácsonyi zene, havas a föld. Léneg, hogy karácsonyinál mp3-masak a fájlok, azokat majd át kell konvertálni! Audio mappában lesz hozzá a konverter. A halloweenhez meg sok idő kellene, mire feltöltöm, mert az egész olyan 40mb. A karácsonyi meg 20mb. A karácsonyit könnyebb lesz feltölteni, ha fent lesz, tiétek a link. :)
Na, ebből talán este lesz valami vagy holnap... A lényeg az, hogy az audió mappa külön lesz feltéve, tehát azt is le kell majd tölteni hozzá, és bemásolni a játék mappájába.
Valakivel teszteltesd le a pályát majd, és OBigon vagy rajtam keresztül pedig felrakjuk a netre, ha úgy jó. :)
Nekem úgy is jó lenne, csak egy a probléma: nincs olyan ismerősöm, aki letesztelné. Én már ezerszer végigvittem, textúrahiba=0 szerintem, fáklya működik addig, amíg be nem mész az emeleten a fáklyás szobába, utána csak akkor látszik a fáklya világítása, ha elhajítod. Teljes mértékben játszható, néha-néha belassul a játék ha olyan helyen vagy. pl.:temető. máshol mindenhol jó. Ha valaki szeretne tesztelni, az szóljon! Köszi.
A fáklya azért nem működik, mert lehet, hogy túl sok tüzet triggereltél. Párat anti-triggerlni kéne :)
Értem, köszi. A fáklyákat kitöröltem onnan. Amúgy ha túl sok shadow effektet raksz be, akkor nincs ilyen gond?
Nincs, mármint nem találkoztam még ilyennel, ami nem jelenti azt, hogy ne, lehet :D De nem hiszem. :)
Inkább a flame effectekre allergiás.
Értem, de most, hogy kitöröltem a flameket, mostmár a fáklya ha felveszel valamit, vagy kapcsolót húzol meg, nem világít, csak utána... Tök rossz... :( Szerintem maradok annál, aminél sok tűz volt... Háááááááttttt.... Próbálom csinálni, de pár helyen nem jó, mármint mikor a crowbart venném fel, ott amikor felvenném, nuku fény, csak miután felvettem, és ott nincs se flame, se shadow...
Javít: Semmi baj mostmár, meg van oldva. :D Műkszik normálisan, csak egy fáklyát dobj el feleslegesen, és utána nem lesz gond. :)
Hellosztok! Kész a pálya. Egy dolgot még nem javítottam, az 1 klikkel magasabban levő Canopic jart a citromsárgát, valszeg nem is lesz javítva. Majd teszteltetem, vagy aki nagyon várja, azok kedvéért felrakom ide a linket ha feltöltöm megauploadra. Sziasztok!
Javít: Már minden kijavítva, nem lép ki sehol, nuku textúra hiba, ellenfelek sem hibáznak többé, a canopic jar kijavítva annyival, hogy a földön van, nem állványon, teljesen megváltozott a pálya a halloweeni kiadás óta. Ja meg van egy bónusz. A lényeg az, hogy a finish trigger előtti kocka mellett van egy titkos átjáró, ami persze toggle opacaty2-vel van elrejtve, és havas textúra van ott, na ott ha átmész, szét tudsz nézni a külső területeken. Amik elég jó kis fenyővel borított szépen kidolgozott területek.
Na ezt jól megfogalmaztam :D Bocsi, csak most keltem... :D
Majd ha fent lesz a pálya, ezeket a saveket töltsétek be,hogy a külső területre kimenjetek. Bocsi a dupla hsz miatt, de így enged csatolást.
Ma hülyéskedtem a pályával kicsit, beletettem a sleepy sophia múmiát. Csak egy a vicces probléma: benne van a tr1-es macskamúmia is a pályában és sophia még hörög ha jön feléd, meg ha behúz neked egyet akkor meg az az idióta múmiakiáltása van a tr1-ből, háááááát.... feküdtem az előbb a röhögéstől. Mondom még morogsz is drága rusnyaság? Így állunk? Na nekem sem kellett több, adtam neki robbanónyilat, utána csendben maradt a sophi. :D
Sziasztok srácok! Lenne egy nagyon nagy kérésem felétek. Aki nagyon járatos objekt készítésben, azt ha nagyon szépen megkérném tudna nekem csinálni egy olyan kurtis outfitet, amin kurtis ingben és nyakkendőben van? Szeretnék egy trle party-s pályát csinálni, ahhoz kellene, nagyon szépen köszönöm előre is. Sziasztok! Olyanra gondoltam, mint itt ezen a honlapon, csak begombolt inggel.
http://kurtistrent.weebly.com/costumes.html
Egy kérdés? Ki játszott már a Sonic AdventureDX-szel? Most azt tolom tr-en kívül és nagyon bejön, jó a sztori, jó az irányítás, jó a történet, jó a soundtrack, és 2003-mas játék létére szerintem *****jó grafikája van. Pár baconembert leszámítva nagyon imádom. TR-ek mellett kedvenc játékom a Sonic is, minden része, de az adventureDX a kedvencem belőlük, Tr-ből az összes.
Istenem. :rolleyes: horus fiú.
na, csinálok neked egy ilyet:
Matie: lány.
horus: fiú.
Kacsa: fiú.
Roli: fiú
Robbie: fiú
OBig: ......fiú :vlol:
Michele: lány
Scoobykah: fiú
Caroline: lány
YzaaA: lány
CrashHungarian98: fiú
Szajuri: lány
namivanmar: fiú
most a legaktívabb fórumozókat ismerettem neki. :D
Matie pipa, tudtam, horus-t nem tudtam, rólad tudtam, hogy srác vagy, Roli, Robbie pipa, tudtam, hogy fiúk, OBig, alap dolog, hogy tudtam, hogy férfi. :) Michele-t tudtam, hogy lány, Scoobykah meg főleg alap, hogy tudom, hogy fiú, még facebookon is ismerősök vagyunk. :) Caroline-ról is tudtam, hogy lány, Izáról is tudtam, hogy lány, meg facebookon ismerősök vagyunk, CrashHungarian98-ról is tudtam, hogy fiú, Szajuri-ról is tudtam, hogy lány, namivanmar-ról meg megint tudtam, hogy fiú, vagyis bocsánat, férfi. :) Elnézést kérek horus, azért, hogy le lányoztalak... :S Sorry! :S Köszönöm neked Kacsa barátom, hogy felvilágosítottál! :) Fú de gáz egy ember vok... Phú... XD Egy srácot le csajoztam... XD :D:D Rohadt gáz, nem azért, de tényleg... :D
Ezt most direkt csinálod? :D
Azért ezzel a fiú-lány dologgal csak óvatosan. :D:D:D:D
Egy biztos: OBig .....öregfiú. :D:D:D
Oké, úgy lesz, hogy vigyázok. :D Te meg OBig ne öregfiúzd le magad, mert a lelked mélyén még fiatal vagy. :) Amúgy meg szerintem Te vagy a legbölcsebb közülünk, meg a legtapasztaltabb is. :) Többet tudsz, mint mi fiatalok úgy összességében. Azért csak sok mindent megtapasztaltál, sok helyen jártál. :) Tehát mindent tudsz a világról. :) Vagyis szinte mindent. :)
"a lelked mélyén még fiatal vagy."
Igen, mert haladok a második gyerekkor felé. :D:D:D
Amúgy meg a francokat. Ti fiatalok sokkalta többet tudtok, mint én.
Jó-jó, tapasztalat van egy részről, de másik oldalról tiétek a jövő. :)
Sok, nagyon sok fiatal van itt, és a többségük bizony tiszteletet érdemel.
Persze van kivétel is. :rolleyes:
Nem azzal van baj hogy lanynak neztel, igazabol semmi baj...
csak az idegesit hogy már többször is hölgyikének néztek itt :clown::privateeye:
Az, ha itt néznek lánynak az nem olyan vészes mint a való életben. Tudod nem dicsekvés képen de annyi nő irigyelte már a hajam, hogy egy kezemen nem tudom megszámolni.:angry:
Úgyanúgy azt se hányszor néztek már lánynak (azt lehet, hogy két kezemen se):jumper::D
Hát Obig, szerintem ez nem így van. Nekünk fiataloknak legalább 90%-unk bunkó, mondjuk tisztelet a kivételnek. Az a baj ezzel, hogy ha mi ilyenek vagyunk, akkor milyenek lesznek a gyerekeink? Meg tapasztalom azt, hogy aki okos, azt lenézik... :S Fiatal korodban mennyivel másabb volt minden, nem volt se áram, se telefon se TV se számítógép, az emberek végezték a dolgokat, boldogok voltak. Ráadásul megvoltak ezek nélkül a technikák nélkül is. Másak voltak az emberek, más volt a világ. Most meg? Kész káosz és romlás az egész... Inkább lennék már idős, utálok gyereknek lenni... Szeretnék valami nagyot tenni a világunkért vagy valamit. Ez így olyan rossz, hogy látom azt, hogy az országban mekkora szegénység van, meg hogy az adó elviszi a fizetés egy harmadát. Sajnos tudom, hogy milyen, tapasztalom minden nap, mert olyan helyen élek plusz olyan családból származom, ahol néha nélkülözni is kell... Elszomorítanak a dolgok. :( Viszont amiket leírtam a régi korról, azt szüleimtől, nagyszüleimtől, nagynénéimtől hallottam.
Nagyon sajnálom tényleg, hogy lánynak néztelek. Jól ellőttem a dolgot... :S
1. tanulj sokat
2. sz@rd le aki bunkó
3. kicsit légy te is "rosszfiú", azaz ne mutasd a többieknek, hogy te jobb vagy, mert megutálnak. (rééééééégi tapasztalat. :D)
4. ismét: tanulj sokat, mert csak így juthatsz ki ebből a csicska országból. :D (no meg persze bűnözéssel, dehát ez nem mindenkinek adatik meg. :clown:)
Na igen. :D Van benne valami.
Szerk: Az avataromon én leszek látható mostantól. :)
Sziasztok srácok! Erre emlékeztek még? Na most újraszíneztem, ez lett a végeredmény. :)http://kepfeltoltes.hu/120615/tomb_r...toltes.hu_.jpg
nem túlszaturált egy kicsit ez ak ép? persze kérdés hogy milyen hatást akartál elérni vele :) (én visszavennék a színekből egy kicsit) amúgy jó kép
csak színezni akartam picit, hogy ne legyen olyan egyhangú, amúgy dynamic-photo hdr-rel csinálom az ilyen színezősdit, imádom, jó kis progi, nagyon kezes :) egyébként örülök, hogy tetszik :)
Nekem is tetszik, csak túl világos szerintem. :) De amúgy szép munka!
ööö.... TRMaster hova lett? :o
ööö...(nem akarok rosszat mondani)de lehetséges, hogy a chat-en elhallatszott dolog lehet az!:PPár ember tudja is:D:P