amúgy olvastam, hogy nem minden PS3 viszi a PS1-et.
akkor Hogyisvanez? (család:clown: de szerettem azt <} )
Nyomtatási nézet
Az a PS2 :D
Ps1et mindegyik viszi :D
Megmondanád hogy a média anyagos story miért olyan körülményes ?
Plusz:
Azért a Ps régebb óta űzi ezt az ipart,mint a májkroszaft. Ps1-re anno olyan játékok érkeztek,amik meghatározták a mai játékipar alakulását. Hadd említsek párat: Metal Gear Solid,na ez a játék forradalom a játékok történetében. Tomb Raider: Ez sem Xbox-on kezdte a pályafutását,akkor még nem volt Xbox sem,nem tudom mennyire emlékzetek egy másik platformra,a Nintendo-n kívül. Ez volt a Dreamcast,nagyjából megjelentek azok a játékok rá mint Ps1-en,bár ha jól emlékszem az exkluziv game-ek nem. Persze a Ps volt az élen a játékiparban akkor. Szerintem a Ps exkluziv game címei nagyobbak a Box exkluziv game címeivel szemben,persze ez most csak beállítottság kérdése. A Blu-Ray lényege az,hogy szebb a minőség. Persze számos bizonyítékom van arra is,hogy a Blu-Ray többé-kevésbé humbug. Én Ps párti vagyok,de beállítottság kérdése az,hogy ki melyik konzolt szereti. :)
Sztem akarki akarmit mond nekem a Blu-Ray nem erv, de jol mondja Petya ez mind nezopont kerdese es sztem mostmar nagyon 1 szinten van a 2 konzol es 1ikben sem fog csalodni a vasarlo am ha mar felhozzuk a Blu-Rayt akkor hozzuk fel a Flasht is a box egyaltalan nem dragabb sot kevsebbet fizetsz es meg tobbet is ad mivel a flasheled akkor ingye van ra minden, DLC? Ezt is meglehet oldani hogy ingye legyen boxon meg egy csomo DLC csakis boxra jon ki....
Akkor meg nem volt box akkor a PS nagyon nagy konzol volt az volt a legerosebb amelyik abban a korszakban jott ki azok mind jo jatekok
azért HIHETELEN, hogy a szegény, ártatlan avalonkám kérdezte, hogy milyen konzolt vegyen, és már megint viszálykodás lett:rolleyes:
én most tényleg elbizonytalanodtam, melyik konzol a jobb:clown:
szóaval akkor miylen konzolt vegyen avalon?
vegyen Xbox 360-at.
de ha nem, akkor PS3-mat.
de ha nem, akkor Xbox 360-at.
de ha ezt sem, akkor PS3-mat.
Pfff.... de előrébb jutott szerencsétlen...:vlol:
Mindegyik boxon van Flash még a Slimen is ...:)
Van és mükszik...
Nem tudom mit problémáztok azon a 15.000 Ft-on, meg az áron, úgyis a legtöbb mindenkinek anya meg apa veszi meg, tisztelet a kivételnek. Ezért kezdtétek el a vitát, mert valaki megkérdezte melyiket KÉRJE? Nevetséges. Majd ha nektek kell megkeresni a rávalót, elgondolkoztok azon a 15.000-en is. Még egyszer tisztelet a kivételnek és senkit nem akarok megbántani. Ennyi.
nekem eddig 2 játékra adtak pénzt a 8-ból, az a kettő is szülinapi és karácsonyi volt.
konzolt is a saját pénzemből vettem. (várom a locsolásokat,:D kár, hogy a fórumos lányokat csak virtuálisan tudom meglocsolni xD) bár úgyis mindegy, mert csak a közeli női rokonoktól kapok pénzt (legtöbbet mindig az apai nagyitól :clown:)
:offtopic:
Akik a mai napig abban a hitben élnek hogy a konzol erősebb mint a PC,azoknak egy kis információ:
http://prohardver.hu/hir/api_limital...etosegeit.html
A fontos részletet ki is emelem belőle:
Richard Huddy egy rendkívül érdekes kijelentést tett az elmúlt héten a bit-tech számára adott interjúban. Az AMD fejlesztői kapcsolataiért felelős szakembere szerint a PC-s játékok grafikai színvonalát elsősorban az API limitálja. Elmondása alapján a helyzet nagyon vicces, mivel az aktuális konzolgenerációnál (Xbox 360 és PlayStation 3) már tízszer erősebb PC-s hardverek léteznek, a játékok azonban mégsem néznek ki sokkal jobban PC-n.
Szóval nem azért nem szebbek a PC-és játékok jóval mint a konzolosok mert a PC gyengébb mint a konzol,csak hát a PC kicsit összetettem dolog mint a konzol,így nagy turpisságokat lehet elkövetni,és felfedezni. :)
De az olvasmányt ajánlom nagyon,bár vannak nehezebb informatikai kifejezések,a lényeget megértitek a cikkből. :D
Hát ez alap dolog hogy PCnek már erősebbnek kell lennie hisz ezek a konzolok 2006-07esek kicsit égő lenne ha a technológia nem tudna ennyi idő alatt tovább fejlődni :)
Csak az a kérdés hogy hány embernek van olyan erős gépe mint az x360an vagy ps3 :D
Figyelj,nehéz lenne összemérni egy PC és egy konzol képességeit,mert míg konzol esetében egy jól optimalizált játék okés,de mivel,mint a cikkben olvasható,rengeteg hardver van és gyorsan nyomják az újabb és újabb típusokat. És hát ugye optimalizálni kellene,de nem lehet 14332.212252.5252 féle hardver kombóra optimalizálni egy játékot,erre lenne való az api,hogy valahogy intézze ezeket a dolgokat,de ugye a cikkben olvasható,milyen érdekességeket csinál az api.
Egy érdekes hozzászólást olvastam a cikknél: (A lényeg kiemelve)
"A mai játékok nem használják ki, amit a PC valójában tud. Egy 3 éves DX10-es kártyára is oltári grafikát lehetne varázsolni, ha arra programoznák (és ezt mondjuk API-n keresztül talán egy mostani csúcskártya vinné el). Így marad az optimalizálgatás...
Meg fogtok kövezni érte, de szerény véleményem szerint, ha jóval kevesebb hardvert nyomnának ki, könnyebben menne a dolog. Pl. kétévente kijönne egy alsó/közép/felsőkat. VGA mindkét gyártótól, oszt cső. Ez így összesen 6 kártya két éven át. Alsókat-low, Közép-Medium és Felső-High grafikához. És megszűnne a nem indul, nem fut, akad, stb, csak beteszed a játékot és a hardware-nek megfelelően futni, remélhetőleg fix fps-sel. Tudom ez a jelenlegi üzletpolitikát sérti, de elméletnek nem rossz."
Csak az a baj,hogy mindez sértené az üzletpolitikát.
nah mig 2 even at a pc-nek 6 graf kell addig konzolnak 10 even at 1 (PS2 - 2000ben adtak ki es nem reg szunt meg ra a jatekgyartas asszem tavaly), tehat akkor melyik az erosebb ?
Hidd el,a PC fontosabb valamilyen szinten.
1.Általában mindenkinek van,eltérő képességekkel,igényekhez megfelelően.
2.Nem arról van szó hogy milyen statisztikákkal rendelkezik eladásilag.Hanem arról hogy egy PC-ben mennyi erő rejlik,amit egyszerűen nem tudnak kihasználni,és ez azért van,mert túl gyorsan lökik egymás után a hardvereket,és elhiheted,hogy a játékfejlesztőknek,míg konzolra könnyen leoptimalizálják a játékot,addig PC-nél mennyi időt kell belefeccölni abba,hogy több hardveren is jól menjen. Rengeteg tesztelés,finomítás,ez baromi sok idő. Egy PC bonyolultabban végez számításokat renderelés közben,és mivel sok hardver van,különböző erősséggel bírnak,így a játékot ennek tudatában kell optimalizálni.
Hihetetlenül fontos az optimalizáció,sok múlik rajta,és akár még egy 3 éves kártyából is olyan grafikát lehet előcsalogatni,hogy ****re ülsz és szaltózol egyszerre,csak,a probléma ott kezdődik,hogy 2 hónaponta minimum új,és új hardverek jönnek.És a játékgyártók nem tudják tartani a tempót,így ezért van a sok "Nekem akad,nekem szaggat,nekem elszállt a gépem pedig jó vas volt". Ha 2 évenként adnának ki új hardvereket,akkor a 2 évbe ami játék érkezik,jól tudják őket optimalizálni,így nem lenne semmi gond. Itt szól közbe az üzletpolitika.
Az én PC-met sem tudom a mai napig kihasználni,mert egyszerűen nem tudnak úgy játékot írni,hogy kihasználja a GPU és a CPU képességeit. Ameddig ezt az üzletpolitikát folytatják,addig ez nem is lesz másképp.
Példa az optimalizációkra: Black Ops: Az gépek 75 %-án olyan szarul fut,lehet az erős,vagy gyenge PC,hogy beszarsz. A probléma oka: Optimalizálatlanság. Miért? Szartak az egészre.
Bad Company 2: (Ugyanazzal a PC-vel mérve mindkét esetben) Xp alatt: Fut,fut,de sok az FPS lagg,droppol is néha,és kevés az fps a játék 70 %-ában. Win7 alatt: Úgy fut mint ahogy a takony csúszik! Rendes FPS értékek,nem droppol,nem akad. Pedig a PC ugyanaz. Miért? Win7-re optimalizálták a játékot.
Szóval ez a helyzet,de ameddig ez az üzletpolitika tart,addig nem is lesz más. A pénz nagy úr.
"Xbox720" 2015-ben?
http://gamepod.hu/hir/xbox720_2015-ben.html
Erről már régebben is voltak pletykák, 2015 reális időpontnak tűnik akkora már biztos, hogy kifogják használni teljes egészében a gépet.
Miert mondod kacsa ?
2015... addigra annyi minden változhat:eek:
Ennyire talán nem kéne előrejósolni, bár igaz is, ez csak egy találgatás... szóval egy szavam nem lehet, bocs.
Rekordot döntött a Kinect.A MicroSoft mozgásérzékelőjét 10 millió emberke vette meg, 60 nap alatt 8 millió darab talált gazdára ezzel lett mindenidők leggyorsabban fogyó "szórakoztatóelektronikaiezköze" :D.
Na de olvasgassátok el az XBox 720-as cikknél a lentebb levő hozzászólásokat. :D
szóval akkor lehet, hogy 2013.
:rolleyes: még hidegen hagy.
Sztem 2015 az ideális ahogy irták is most itt van a Kinect rekordot döntött bizti nem most fogják leváltani még egy csomót kaszálhatnak a Kinectel főleg hogy most jön majd PC-re meg tuti hogy fognak egy csomó hülyeséget kiadni a Kinecthez amivel megin hasznothúzhatnak meg egyébként is a Slim is nem rég jött most sikeres igazán a box teljesen képtelenség hogy 2013-ban vagy hamarabb jöjjön legalább is sztem ha meg tényleg nincs flash akkor a játékfejlesztőknek is jobban megéri a boxra fejleszteni....
bár az előző hozzászólást nulla százalékosan tagoltad, trfan, azért értettem, mit akartál mondani, és szerintem se váltják még le a 360-at, még szerintem is kaszálnak vele egy "kis" lóvét.:)
de pontosan miben is lesz más ez a 720?:kratz:
én nem látom értelmét. mert hogy ilyen Xbox - Wii konzolok közt értelmes különbségek vannak, de én még az Xbox - PS3-között is csak a gyártók különbségét tartom értelmesnek.
az lenne a jó (és ebben biztos vagyok), hogyha egyszer "osszeolvasztanák" a boxot meg a PS-t, na akkor nagyot kaszálna az "összeolvasztó":D
azaz a kettő konzolnak kiemelni a JÓ, ismétlem, csakis a JÓ tulajdonságait, na akkor....:rolleyes: akkor ébrednék fel reggel:clown:
Ps360 mi? :P Szerintem is olyan 2015 fele érdemesebb lenne kiadni :D
Viszont most minden rosszat amit az xboxra mondtam azt most felejtsétek el^^''
Uncsi tesóm is most vett 1-et kinectel 1ütt.. Hát basszus egész este azt toltuk (7-től hajnal 2-ig xDD) Úgy tartottam azt is elösször hogy jaj hülyeség de mégsem az :D Sőt, játszottunk ilyen kinect adventurest, valamilyen táncosat, kinect sports-ot meg ilyen másik verekedőssel hát szakadtam közben a röhögéstől :D Úgyhogy Microsoft grt :D.. Még azt is megfontoltam hogy lecserélem ps3-at 1 kinect-es boxra... csak félek a 3 ledtől ugyhogy inkább hanyagolom..( karját azért még rühellem xP)
A Slim mar nem 3ledesedik attol ne felj....A Kinectet akarki akarmit mond, tovabra is hulyesegnek tartom :p
PlayStation 360 hmm...jó lenne :D
dettó:rolleyes:
amúgy nem kell a 3LED-től félni ám, Cinykém. Ha nem 4 órán keresztül intenízven nyomod, (és ezt is rendszeresen) és kikapcsolás előtt 10-15 percet a Dashboardban hagyod "pihenni", akkor semmi gond nem lesz.:hug:
.
by the way, nekem meg a PS kontollere nem tetszik:o
sztem sokkal jobb, hogy a Triggereknél a box kontrollerénél olyan kiállóak a gombok :D (olyan, mint a fegyvereknél a ravasz)
meg az analóg gombok! én már mind2 kontival gameltem, és nekem sokkal "kézreállóbb" volt, hogy az analóg stickek a boxon máshogy helyezkednek el (nem úgy, hogy egymás mellett 2 cm-re)
boxon a bal hüvelykujjadnak kényelmesebb.
Ez nem vitás a box kontrollere jobb, én játszok akár 3-4 órát is sőt még többet is, ha apu itthon van akkor meg egész nap nyomuk az NFS Undercover-t és még nem ledesedett pedig az enyém Elite :)
Én max. 2-2.5 órát szoktam játszani, amúgy muszáj a Dashboardban 15 percig hagyni pihenni? :) Én kilépek, utána 5 perc amíg megnézem jött-e új demo, és annyi. Viszont sosem lépek ki játék közben.
Én nem hagyom a Dashen 15 percig csak néha ha esetleg még megnézem hogy mi van Live-on,
Értem, köszi a gyors választ. :D
De lehet, hogy hagyni kéne pihenni....:D.....Eddig semmi baja...Bár ha belegondolsz, ha kikapcsolod akkor is pihen mivel akkor sem csinál semmit nem értem minek kéne 15 percig a Dashen hagyni, de azért a biztonság kedvéért kérdezz meg másokat is mondjuk Robbie-t ő ért az ilyesmihez :D
hát igen... Robbie tanácsolta nekem is ezt. vagy Romulus? én már nem tudom, régen volt.:(
na szóval, az enyém is Elite, de én nagyon féltem, ezért ha nagyon akarok játszani, akkor inkább kevesebbet boxon, többet PC-n. :(
bár az igazság az, hogy boxon csak az ME-vel és HYDROPHOBIÁval játszok, PC-n meg Resi... oszt kész.
Kacsám..:D Annak akinek 12 éve ps konzolai vannak annak a keze már elég erősen rászokott a ps kontrollerjére :D
én max 3 órát játszanék sztm.. Nincs olyan sok időm 3 óra is csoda lenne..xD
Viszont sajnálnám a MGS4, Uncharted és Heavy Rain lemezemet :((ps3 exkluzív)
Habár boxon most már sokkal több exkluzív van. összes kinect game..xD(1edül még a DOA4 érdekel^^)
azért van nem kinectes exkluziv gém is rá amik elég jók pl. Alan Wake meg van egy csomó (Halo3, Forza3, Sniper Ghost Warrior stb)