A Slim mar nem 3ledesedik attol ne felj....A Kinectet akarki akarmit mond, tovabra is hulyesegnek tartom
PlayStation 360 hmm...jó lenne![]()
A Slim mar nem 3ledesedik attol ne felj....A Kinectet akarki akarmit mond, tovabra is hulyesegnek tartom
PlayStation 360 hmm...jó lenne![]()
dettó
amúgy nem kell a 3LED-től félni ám, Cinykém. Ha nem 4 órán keresztül intenízven nyomod, (és ezt is rendszeresen) és kikapcsolás előtt 10-15 percet a Dashboardban hagyod "pihenni", akkor semmi gond nem lesz.
.
by the way, nekem meg a PS kontollere nem tetszik
sztem sokkal jobb, hogy a Triggereknél a box kontrollerénél olyan kiállóak a gombok(olyan, mint a fegyvereknél a ravasz)
meg az analóg gombok! én már mind2 kontival gameltem, és nekem sokkal "kézreállóbb" volt, hogy az analóg stickek a boxon máshogy helyezkednek el (nem úgy, hogy egymás mellett 2 cm-re)
boxon a bal hüvelykujjadnak kényelmesebb.
Anything could happen
And it will
Ez nem vitás a box kontrollere jobb, én játszok akár 3-4 órát is sőt még többet is, ha apu itthon van akkor meg egész nap nyomuk az NFS Undercover-t és még nem ledesedett pedig az enyém Elite![]()
Én max. 2-2.5 órát szoktam játszani, amúgy muszáj a Dashboardban 15 percig hagyni pihenni?Én kilépek, utána 5 perc amíg megnézem jött-e új demo, és annyi. Viszont sosem lépek ki játék közben.
Én nem hagyom a Dashen 15 percig csak néha ha esetleg még megnézem hogy mi van Live-on,
Értem, köszi a gyors választ.![]()
De lehet, hogy hagyni kéne pihenni.........Eddig semmi baja...Bár ha belegondolsz, ha kikapcsolod akkor is pihen mivel akkor sem csinál semmit nem értem minek kéne 15 percig a Dashen hagyni, de azért a biztonság kedvéért kérdezz meg másokat is mondjuk Robbie-t ő ért az ilyesmihez
![]()
hát igen... Robbie tanácsolta nekem is ezt. vagy Romulus? én már nem tudom, régen volt.
na szóval, az enyém is Elite, de én nagyon féltem, ezért ha nagyon akarok játszani, akkor inkább kevesebbet boxon, többet PC-n.
bár az igazság az, hogy boxon csak az ME-vel és HYDROPHOBIÁval játszok, PC-n meg Resi... oszt kész.
Anything could happen
And it will
Kacsám..Annak akinek 12 éve ps konzolai vannak annak a keze már elég erősen rászokott a ps kontrollerjére
én max 3 órát játszanék sztm.. Nincs olyan sok időm 3 óra is csoda lenne..xD
Viszont sajnálnám a MGS4, Uncharted és Heavy Rain lemezemet(ps3 exkluzív)
Habár boxon most már sokkal több exkluzív van. összes kinect game..xD(1edül még a DOA4 érdekel^^)
azért van nem kinectes exkluziv gém is rá amik elég jók pl. Alan Wake meg van egy csomó (Halo3, Forza3, Sniper Ghost Warrior stb)