Miert mondod kacsa ?
2015... addigra annyi minden változhat
Ennyire talán nem kéne előrejósolni, bár igaz is, ez csak egy találgatás... szóval egy szavam nem lehet, bocs.
Anything could happen
And it will
Rekordot döntött a Kinect.A MicroSoft mozgásérzékelőjét 10 millió emberke vette meg, 60 nap alatt 8 millió darab talált gazdára ezzel lett mindenidők leggyorsabban fogyó "szórakoztatóelektronikaiezköze".
Na de olvasgassátok el az XBox 720-as cikknél a lentebb levő hozzászólásokat.![]()
http://wolfkatirajongok.wordpress.com
http://katiwolf.gportal.hu/
szóval akkor lehet, hogy 2013.
még hidegen hagy.
Anything could happen
And it will
Sztem 2015 az ideális ahogy irták is most itt van a Kinect rekordot döntött bizti nem most fogják leváltani még egy csomót kaszálhatnak a Kinectel főleg hogy most jön majd PC-re meg tuti hogy fognak egy csomó hülyeséget kiadni a Kinecthez amivel megin hasznothúzhatnak meg egyébként is a Slim is nem rég jött most sikeres igazán a box teljesen képtelenség hogy 2013-ban vagy hamarabb jöjjön legalább is sztem ha meg tényleg nincs flash akkor a játékfejlesztőknek is jobban megéri a boxra fejleszteni....
bár az előző hozzászólást nulla százalékosan tagoltad, trfan, azért értettem, mit akartál mondani, és szerintem se váltják még le a 360-at, még szerintem is kaszálnak vele egy "kis" lóvét.
de pontosan miben is lesz más ez a 720?
én nem látom értelmét. mert hogy ilyen Xbox - Wii konzolok közt értelmes különbségek vannak, de én még az Xbox - PS3-között is csak a gyártók különbségét tartom értelmesnek.
az lenne a jó (és ebben biztos vagyok), hogyha egyszer "osszeolvasztanák" a boxot meg a PS-t, na akkor nagyot kaszálna az "összeolvasztó"
azaz a kettő konzolnak kiemelni a JÓ, ismétlem, csakis a JÓ tulajdonságait, na akkor....akkor ébrednék fel reggel
![]()
Anything could happen
And it will
Ps360 mi? :P Szerintem is olyan 2015 fele érdemesebb lenne kiadni
Viszont most minden rosszat amit az xboxra mondtam azt most felejtsétek el^^''
Uncsi tesóm is most vett 1-et kinectel 1ütt.. Hát basszus egész este azt toltuk (7-től hajnal 2-ig xDD) Úgy tartottam azt is elösször hogy jaj hülyeség de mégsem azSőt, játszottunk ilyen kinect adventurest, valamilyen táncosat, kinect sports-ot meg ilyen másik verekedőssel hát szakadtam közben a röhögéstől
Úgyhogy Microsoft grt
.. Még azt is megfontoltam hogy lecserélem ps3-at 1 kinect-es boxra... csak félek a 3 ledtől ugyhogy inkább hanyagolom..( karját azért még rühellem xP)